0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Barbecue aan huis

Barbecue-aan-huis

Wilt u thuis genieten van de heerlijke smaak van de barbecue? Dat kan met onze barbecue aan huis service. Op deze manier kunt u onbezorgd genieten van een barbecue. Wij regelen de barbecue aan huis graag voor u, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Heerlijke barbecue aan huis

Met onze barbecue aan huis wordt uw feest of evenement een gegarandeerd succes. Heeft u bijvoorbeeld een familiebarbecue of organiseert u een buurtfeest? Dan is onze barbecue aan huis de ideale oplossing. Wij leveren een complete barbecue aan huis en kunnen desgewenst ook de dranken, tenten, stoelen, tafels en servies voor u verzorgen. Wilt u liever niet zelf de hele avond bij de barbecue staan? Vanaf dertig personen kunt u kunt u één van onze koks voor u laten barbecueën.

Geheel naar wens

U kunt de barbecue aan huis geheel naar wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor de Barbecue Southern Blues, of Barbecue Memphis Red. Welke barbecue aan huis u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u en uw klanten gegarandeerd tevreden zijn. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 


Direct advies         Neem contact op