0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Barbecue catering

Barbecue-catering

Catering Aelsmeer is de barbecue catering specialist voor uw feest of evenement. Met ons gemotiveerde team delen wij de passie voor mooi en vooral lekker eten. Wij verzorgen de barbecue catering door heel Nederland. Wij vinden het geweldig om voor de gezelligste mensen de beste barbecue catering te bereiden!

 

Barbecue catering met passie

Wanneer u kiest voor onze barbecue catering kunt u het menu geheel naar wens samenstellen. Uw barbecue catering wordt geleverd inclusief vele heerlijke huisgemaakte salades en diverse sauzen, waardoor er voor iedere smaak een geschikte maaltijd te bereiden is. U kunt er voor kiezen om zelf te barbecuen, maar vanaf dertig personen bieden wij u ook de mogelijkheid om een van onze koks voor u te laten barbecueen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Ook voor buffetten en tapas

Wij verzorgen de barbecue catering vanaf twintig personen. Naast barbecue catering verzorgen wij ook borrelhapjes, buffetten, tapas, salades, desserts en kazen en dranken. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! 
 

Direct advies         Neem contact op