0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

BBQ buffet

BBQ-buffet

Een BBQ buffet geheel naar wens samenstellen? Daarvoor bent u bij Catering Aelsmeer aan het juiste adres. U kunt zelf barbecueën, of u kunt vanaf dertig personen één van onze professionele koks voor u laten barbecueën. Wat u ook kiest, met ons BBQ buffet bent u altijd verzekerd van heerlijk eten!

Diverse stijlen BBQ buffet

Wij bieden diverse mogelijkheden op het gebied van een BBQ buffet, zoals de Southern Blues, Hill Country of de Memphis Red. Wij leveren het BBQ buffet in een gekoelde thermobox zodat u geen ruimte vrij hoeft te maken in uw koelkast. Naast het BBQ buffet kunt u bij ons ook terecht voor andere buffetten, zoals het saté buffet of het tapas buffet.

Met liefde en passie

Wat voor feest u ook geeft of wat voor BBQ buffet u ook in gedachte heeft, voor elke smaak bieden wij iets heerlijks te eten. Of u nu meer houdt van gegrild vlees of vis van de barbecue, Catering Aelsmeer verzorgt uw BBQ buffet met liefde en passie. Regent het? Geen probleem, want ook voor het huren van een tent kunt u bij ons terecht. Neem voor vragen gerust contact met ons op. 
 

Direct advies         Neem contact op