0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

BBQ catering

BBQ-catering

Er gaat niets boven de smaak, geur en beleving van een BBQ. Vlees, groenten, alles smaakt lekkerder wanneer het bereid wordt op een BBQ. U kunt onze BBQ catering geheel naar wens samenstellen. U kunt de BBQ catering zelf bereiden, of u kunt vanaf dertig personen één van onze koks voor u laten barbecueën.
 

BBQ catering voor iedereen

Wij leveren een BBQ catering vanaf twintig personen. Een kinderbarbecue is mogelijk met een korting van 50% op de standard menu’s. Wij bieden een verscheidenhheid aan menu’s, inclusief vele heerlijke huisgemaakte salades en diverse sauzen. Zo kan iedereen genieten van onze BBQ catering. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke runderhamburger van Black Angus, of van een pittig gekruide Gasconne biefstukspies?
 

Complete foodmarket

Naast BBQ catering kunt u bij ons ook terecht voor onder andere borrelhapjes, buffetten, tapas, salades, desserts en kazen, high-tea en lunch. Wij kunnen zelfs uw evenement voorzien van een complete foodmarket. Wilt u meer weten over onze BBQ catering? Neem dan contact met ons op.
 

Direct advies         Neem contact op