0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Borrelhapjes bestellen

Borrelhapjes-bestellen

Snel, lekker en gemakkelijk geregeld: bij ons kunt u borrelhapjes bestellen voor elke gelegenheid. Wij staan garant voor de lekkerste borrelhapjes waar uw gasten gegarandeerd van genieten. Borrelhapjes bestellen kan bij ons vanaf 100 stuks en 20 stuks van elk borrelhapje.
 

Borrelhapjes bestellen; voor ieder wat wils

Wilt u borrelhapjes bestellen? Dan leveren wij de borrelhapjes op trendy schalen, in een gekoelde thermobox, zodat u geen ruimte hoeft te maken in uw koelkast. In ons ruime assortiment borrelhapjes vindt u voor iedere smaak een passend hapje. Van een gevuld ei met kerriemousse, tot Japanse yakitori kipsaté met seroendeng. Naast borrelhapjes bestellen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere buffetten, tapas, BBQ, salades, dessserts en kazen, dranken en verhuur. In onze referenties leest u de ervaringen van andere klanten.
 

Ook voor de bediening

Wij hebben zowel medewerkers voor de bediening als koks in dienst, dus wij kunnen de borrelhapjes desgewenst ook uitserveren. Heeft u vragen over het bestellen van borrelhapjes, of wilt u direct borrelhapjes bestellen? Neem dan contact met ons op. 
 

Direct advies         Neem contact op