0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Buffet aan huis

Buffet-aan-huis

Een Buffet aan huis van Catering Aelsmeer ontzorgt u op feestjes en partijen. Bij een goed feest of evenement hoort een goede maaltijd. Zelf eten bereiden kost veel tijd en geeft veel stress. Als u zelf ook wit genieten van uw feest, is een buffet aan huis de perfecte oplossing. Met ons buffet aan huis kunnen u en uw gasten genieten van heerlijk eten, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Buffet aan huis met liefde bereid

Een buffet aan huis wordt door ons met zorg samengesteld. Wij bieden diverse pakketten op het gebied van een buffet aan huis, zodat er voor iedere smaak een heerlijke maaltijd beschikbaar is. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een buffet Aelsmeer of een lopend buffet. Alles wordt met liefde en passie bereid waarbij wij dagverse producten gebruiken van lokale ondernemers. Uw buffet aan huis is bij ons in goede handen.

Ook voor tapas, BBQ en salades

Een buffet aan huis kunt u bestellen vanaf twintig personen. Het buffet aan huis wordt opgemaakt op trendy schalen en warme gerechten worden geleverd in warmhoudapparatuur. Naast een buffet aan huis kunt u bij ons onder andere ook terecht voor

Neem contact met ons op voor meer informatie. 
 

Direct advies         Neem contact op

Anderen bekeken ook:

Dessertbuffet Zuidpool
vanaf 20 personen
 
Taart van chocolademousse met cacaobiscuit
Mousse van karamel met notenmelange
Bavarois van rood fruit met verse bramen en frambozen
Carre van vanille met botercreme en witte chocoladebloesem
Verse aardbeien met vanilleroom

Meer informatie
Buffet Westeinder
vanaf 20 personen
 
Koud
Kipkerrie salade met kippenboutjes, gerookte kip, ananas en gevulde eieren
Salade little gem met zongedroogde tomaat, tonijn en knoflookcroutons
Ambachtelijk gerookte zalm met dille, limoen en kappertjes
Huisgemaakte runderpastrami met truffelmayonaise en pickles
Vers afgebakken molenbroden
Kruidenboter van gezouten boerenboter
Guernsey roomboter van boerderij Lindenhoff
 
Warm
Varkenshaas met een saus van kastanjechampignons
Kabeljauwfilet met Zeeuwse mosselen en een saus van grove mosterd
Aardappelgratin met knoflook, kruiden en gegratineerd met belegen kaas
Haricots verts met Baambrugs spek
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Kerstbuffet Rudolf's Reindeer
Koud
Huisgemaakte waldorfsalade met walnoten en selderij
Salade Hollandse kropsla, uitgebakken Pancetta en witlof
Gravad lachs met een salade van krieltjes en citroenmayonaise
Huisgemaakte runderpastrami met truffelmayonaise
Stoofpeertjes gegaard in Glühwein
Kaasplateau met diverse binnen- en buitenlandse kazen met vijgencompote
Roomboter van boerderij Lindenhoff
Kruidenboter van gezouten boerenboter
Vers afgebakken molenbroden
 
Warm
Stoofschotel van haas, zilveruitjes en oude wijvenkoek (hazepeper)
Tongrol gevuld met zalm geserveerd met Hollandaisesaus
Vergeten groenten: geroosterde pastinaak en winterpeen
Rode kool met appel, kaneel en kruidnagel
Aardappelmousseline met truffel en roomboter
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Kerst dessertbuffet
Taart van profiterolle.....
Pure chocolademousse met strohrum en sinaasappel
 

Meer informatie
Buffet Italia
vanaf 20 personen
 
Koud
Vitello Tonato; zacht gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes 
Pastasalade met geroosterde paprika, basilicumpesto en zongedroogde tomaat
Spinata romana gevuld met pomodoriroomkaas en rucola
Galiameloen met Prosciutto di Parma 
Salade caprese; buffelmozzarella, mini pomodori's, Taggiasche olijven en pesto 
Vers afgebakken focaccia brood 
Tapenade zongedroogde tomaat en olijven
Siciliaanse kruidendip
 
Warm
Geroosterde kippendijen met knoflook, salie en zeezout 
Italiaanse rundergehaktballetjes met saus van pomodori en rozemarijn 
Zalmfilet met Italiaanse kruiden en kreeftensaus
Lasagne van wilde spinazie, mozzarella en bechamelsaus 
Verdure miste; geroosterde groente met aubergine, paprika en courgette
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Hollands buffet
vanaf 20 personen
 
Koud
Rundvleessalade met fricandeau, rookvlees, beenham, rosbief en gevulde eieren
Zalmsalade met gerookte zalm, gravad lachs, Hollandse garnalen en gevulde tomaatjes
Cocktailsaus bereid met cognac en sherry
Mild gekruide kroepoek 
Vers afgebakken minibroodjes (2 p.p.) 
Kruidenboter van gezouten boerenboter
 
Warm
Saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus (3 p.p.)
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Asperge buffet
Leverbaar vanaf 14 april tot en met 24 juni 2016
 
vanaf 20 personen
 
Koud
Aspergesalade met kriel, boeren achterham en biologisch ei
Botersla met gegrilde asperges, lamspastrami en mosterd vinaigrette
Ambachtelijk gerookte Noorse zalm met limoenmayonaise
Vers afgebakken molenbroden
Guernsey roomboter 
Huisgemaakte kruidenboter 
 
Warm
Asperges van boerderij Noordam uit Woubrugge met Hollandaise saus en scharrelei
Warme boerenbeenham met mosterdsaus
Tongrol gevuld met zalm en romige vissaus met dille
Pommes gratin met truffel en gegratineerd met belegen kaas

Meer informatie
Buffet Amsterdam
vanaf 20 personen
 
Koud
Hollandse botersla met Old Amsterdam, scharrelei en zuur van Kesbeke
Amsterdamse aardappelsalade met piccalilly, rode ui en Baambrugs buikspek
Authentieke worsten van Brandt & Levie met gekarameliseerde zilveruitjes 
Hollandse haring met Amsterdamse ui en roggebrood
Friese nagelkaas, Goudse kaas en Leidse boerenkaas met Zaanse mosterd
Vers afgebakken mini broodjes (2 p.p.) 
Kruidenboter van gezouten boerenboter
Mokumse kaasdip
 
Warm
Zacht gegaarde rundersukade in eigen jus met peperkoek 
Aardappelgratin met knoflook, kruiden en gegratineerd met Noord-Hollandse kaas 
Geroosterde pastinaak en winterpeen met grof zeezout
Maiskipfilet met paddenstoelen en gevogeltejus 
Tongrol gevuld met zalm in Hollandaisesaus
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Buffet Aelsmeer
vanaf 20 personen
 
Koud
Salade van krieltjes met gravad lachs, Hollandse garnalen en gerookte paling
Rundvleessalade met fricandeau, rookvlees, beenham, rosbief en gevulde eieren
Galiameloen met Prosciutto di Parma 
Cocktailsaus bereid met cognac en sherry 
Mild gekruide kroepoek 
Vers afgebakken molenbroden 
Kruidenboter van gezouten boerenboter
Tapenade van zongedroogde tomaat en olijven
 
Warm
Saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus (2 p.p.)
Warme boerenbeenham met mosterdsaus 
Spies van gemarineerde gamba's met knoflook en kruiden
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie