0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Buffet bestellen

Buffet-bestellen

Organiseert u een feest of een evenement en wilt u daarvoor een buffet bestellen? U kunt bij ons een keuze maken uit ons ruime assortiment, waardoor er voor iedere smaak een geschikt gericht te vinden is. U kunt bij ons een buffet bestellen vanaf twintig personen. Onze buffetten worden opgemaakt op trendy schalen, zodat u ook geen omkijken heeft naar de presentatie.

Compleet buffet bestellen

Ook voor uw bruiloft kunt u bij ons een buffet bestellen. Wat voor feest u ook viert, wij praten graag met u over de mogelijkheden. Wij kleden uw feest aan met bijvoorbeeld meubilair, een geluidsinstallatie, verlichting, poffertjeskraam, een springkussen voor de kinderen en daarnaast ook met diverse artiesten en DJ’s of andere acts. Wanneer u een buffet wilt bestellen heeft u binnen 24 uur een offerte op maat op de mail.

Gegarandeerd succes

Wilt u een buffet bestellen? Of past een high tea of walking dinner beter bij uw evenement? Wat u ook kiest, wij maken uw feest gegarandeerd tot een succes. Wanneer u vragen heeft over het bestellen van een buffet kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. 
 

Direct advies         Neem contact op