0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Buffet catering

Buffet-catering

Buffet Catering is een van de specialiteiten van Catering Aelsmeer. Heeft u binnenkort een evenement in de planning staan? Verras uw gasten dan met een heerlijk, professioneel buffet van Catering Aelsmeer! Wij zullen de catering van uw spectaculaire buffet tot in de puntjes verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
 

Complete catering van A tot Z

Wat voor feest u ook geeft, of wat voor gelegenheid wij voor u mogen cateren, voor elke smaak bieden wij iets heerlijks te eten. Wij kunnen bijvoorbeeld een BBQ buffet verzorgen, waarbij het niet uitmaakt of u nu meer houdt van gegrild vlees of vis. Catering Aelsmeer staat vooral bekend om het verzorgen van een warm buffet. Wij werken voor uw warm buffet met dagverse producten van lokale ondernemers, waardoor wij een optimale smaakbeleving van uw gasten kunnen garanderen! Neem gerust contact met ons op voor direct advies!
 

Wij verzorgen graag uw catering!

Onze buffetten worden warm aangeleverd met warmhoudapparatuur. Wij zorgen voor opschepbestek en voldoende servetten bij het buffet. Borden en bestek leveren wij niet standaard mee, maar kunt u wel mee bestellen. Wij hebben zowel medewerkers voor de bediening als koks in dienst, die de catering op uw evenement op elke locatie tot een groot succes maken. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte aan! 
 

Direct advies         Neem contact op