0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Catering aan huis

Catering aan huis

Geeft u een feest of houdt u een uitgebreide borrel? Een  feest of borrel is niet compleet zonder catering aan huis. Catering Aelsmeer is al sinds 2006 dé expert op het gebied van catering aan huis. Van simpele borrelhapjes tot uitgebreide buffetten, wij verzorgen het allemaal.
 

Complete catering aan huis

Catering aan huis begint natuurlijk met lekker eten, maar daar stopt het bij ons niet. Naast de lekkerste hapjes en drankjes, bent u ook voor goede service bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de catering aan huis tot in de puntjes, van theelepel tot statafel en van tent tot DJ. Naast catering aan huis, organiseren wij ook uw complete huwelijksfeest.
 

Evenement voor u op maat

Heeft u een feest op het programma staan zoals een bruiloft, personeelsfeest, buurtbarbecue, (nieuwjaars)borrel, jubileum of andere gelegenheid waarbij iets te vieren valt? Neemt u dan contact met ons op voor de catering aan huis. Wilt u naast de catering ookde hele organisatie van het feest of evenement laten regelen? Wij werken samen met Puur Events bij het organiseren van uw evenement op maat, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden

Direct advies         Neem contact op