0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Warm buffet

Warm-buffet-Catering-Aelsmeer

Catering Aelsmeer staat onder andere bekend om het verzorgen van een warm buffet waar iedereen razend enthousiast over is. Wij werken voor uw warm buffet met dagverse producten van lokale ondernemers, waardoor wij een optimale smaakbeleving kunnen garanderen. Bent u benieuwd naar de prijzen van een warm buffet? U heeft altijd binnen 24 uur een offerte op de mail.
 

Warm buffet op trendy schalen

In onze keuken bereiden wij elk warm buffet met passie, liefde en enthousiasme. U heeft al een warm buffet thuis vanaf twintig personen. Een warm buffet wordt opgemaakt op trendy schalen, zodat u ook geen omkijken meer heeft naar de presentatie. Geniet bijvoorbeeld van ons warm buffet Aelsmeer met saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus, warme boerenbeenham met mosterdsaus en gemarineerde gamba’s met knoflook en kruiden.
 

Ook voor borrelhapjes en high tea

Naast een warm buffet kunt u bij ons ook terecht voor onder andere een complete foodmarket, borrelhapjes, tapas, salades en high tea. Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft een warm buffet? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 
 

Direct advies         Neem contact op