0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Warm en koud buffet

Warm-en-koud-buffet-Catering-Aelsmeer

Met een warm en koud buffet zit u altijd goed. Uw gasten kunnen gemakkelijk zelf kiezen wat ze nemen en hoeveel ze nemen. Kies voor een warm en koud buffet passend bij uw evenement, zoals een asperge buffet, italiaans buffet of een salade buffet.

 

Warm en koud buffet op trendy schalen

U kunt al een warm en koud buffet bestellen vanaf twintig personen. Een warm en koud buffet wordt opgemaakt op trendy schalen, zodat ook de presentatie niets te wensen overlaat. De warme gerechten worden geleverd in warmhoudapparatuur zodat u dat zelf niet hoeft op te warmen. Uiteraard leveren wij bij de buffetten opschepbestek en servetten.

Onvergetelijk feest

Naast warm en koud buffet kunt u bij ons ook terecht voor onder andere borrelhapjes, walking dinner, dranken en voor het huren van meubilair en servies waarmee u een onvergetelijk feest kunt realiseren. Wilt u hier meer over weten of heeft u vragen over het bestellen van een warm en koud buffet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. 
 

Direct advies         Neem contact op

Anderen bekeken ook:

Buffet Westeinder
vanaf 20 personen
 
Koud
Kipkerrie salade met kippenboutjes, gerookte kip, ananas en gevulde eieren
Salade little gem met zongedroogde tomaat, tonijn en knoflookcroutons
Ambachtelijk gerookte zalm met dille, limoen en kappertjes
Huisgemaakte runderpastrami met truffelmayonaise en pickles
Vers afgebakken molenbroden
Kruidenboter van gezouten boerenboter
Guernsey roomboter van boerderij Lindenhoff
 
Warm
Varkenshaas met een saus van kastanjechampignons
Kabeljauwfilet met Zeeuwse mosselen en een saus van grove mosterd
Aardappelgratin met knoflook, kruiden en gegratineerd met belegen kaas
Haricots verts met Baambrugs spek
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Buffet Italia
vanaf 20 personen
 
Koud
Vitello Tonato; zacht gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes 
Pastasalade met geroosterde paprika, basilicumpesto en zongedroogde tomaat
Spinata romana gevuld met pomodoriroomkaas en rucola
Galiameloen met Prosciutto di Parma 
Salade caprese; buffelmozzarella, mini pomodori's, Taggiasche olijven en pesto 
Vers afgebakken focaccia brood 
Tapenade zongedroogde tomaat en olijven
Siciliaanse kruidendip
 
Warm
Geroosterde kippendijen met knoflook, salie en zeezout 
Italiaanse rundergehaktballetjes met saus van pomodori en rozemarijn 
Zalmfilet met Italiaanse kruiden en kreeftensaus
Lasagne van wilde spinazie, mozzarella en bechamelsaus 
Verdure miste; geroosterde groente met aubergine, paprika en courgette
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Buffet Amsterdam
vanaf 20 personen
 
Koud
Hollandse botersla met Old Amsterdam, scharrelei en zuur van Kesbeke
Amsterdamse aardappelsalade met piccalilly, rode ui en Baambrugs buikspek
Authentieke worsten van Brandt & Levie met gekarameliseerde zilveruitjes 
Hollandse haring met Amsterdamse ui en roggebrood
Friese nagelkaas, Goudse kaas en Leidse boerenkaas met Zaanse mosterd
Vers afgebakken mini broodjes (2 p.p.) 
Kruidenboter van gezouten boerenboter
Mokumse kaasdip
 
Warm
Zacht gegaarde rundersukade in eigen jus met peperkoek 
Aardappelgratin met knoflook, kruiden en gegratineerd met Noord-Hollandse kaas 
Geroosterde pastinaak en winterpeen met grof zeezout
Maiskipfilet met paddenstoelen en gevogeltejus 
Tongrol gevuld met zalm in Hollandaisesaus
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Buffet Aelsmeer
vanaf 20 personen
 
Koud
Salade van krieltjes met gravad lachs, Hollandse garnalen en gerookte paling
Rundvleessalade met fricandeau, rookvlees, beenham, rosbief en gevulde eieren
Galiameloen met Prosciutto di Parma 
Cocktailsaus bereid met cognac en sherry 
Mild gekruide kroepoek 
Vers afgebakken molenbroden 
Kruidenboter van gezouten boerenboter
Tapenade van zongedroogde tomaat en olijven
 
Warm
Saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus (2 p.p.)
Warme boerenbeenham met mosterdsaus 
Spies van gemarineerde gamba's met knoflook en kruiden
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Asperge buffet
Leverbaar vanaf 14 april tot en met 24 juni 2016
 
vanaf 20 personen
 
Koud
Aspergesalade met kriel, boeren achterham en biologisch ei
Botersla met gegrilde asperges, lamspastrami en mosterd vinaigrette
Ambachtelijk gerookte Noorse zalm met limoenmayonaise
Vers afgebakken molenbroden
Guernsey roomboter 
Huisgemaakte kruidenboter 
 
Warm
Asperges van boerderij Noordam uit Woubrugge met Hollandaise saus en scharrelei
Warme boerenbeenham met mosterdsaus
Tongrol gevuld met zalm en romige vissaus met dille
Pommes gratin met truffel en gegratineerd met belegen kaas

Meer informatie
Hollands buffet
vanaf 20 personen
 
Koud
Rundvleessalade met fricandeau, rookvlees, beenham, rosbief en gevulde eieren
Zalmsalade met gerookte zalm, gravad lachs, Hollandse garnalen en gevulde tomaatjes
Cocktailsaus bereid met cognac en sherry
Mild gekruide kroepoek 
Vers afgebakken minibroodjes (2 p.p.) 
Kruidenboter van gezouten boerenboter
 
Warm
Saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus (3 p.p.)
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Tapasbuffet Mediterraans
vanaf 20 personen
 
Koud
Pittig gekruide Spaanse chorizo
Gemarineerde zongedroogde tomaten
Groene olijven in knoflookmarinade
Manchego schapenkaas met vijgencompote 
Wrap met gerookte zalm, tzaziki en rocette sla
Zongerijpte meloen met seranoham
Griekse salade met feta kaas, komkommer en rode ui
Couscoussalade met rozijnen en abrikozen
Huisgemaakte runderpastrami met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 
Mini champignons met aceto balsamico
Barra Galega- Spaans brood
Hummus van kikkererwten 
Knoflook aioli
 
Warm
Dadels in spek
Mini merquez worstjes
Kippenboutje al ajillo
Albondigas in Spaanse tomatensaus
Lamskebab met frisse muntdip
Gamba's a la plancha

Meer informatie
Kerstbuffet Santa Claus
Koud
Rundvleessalade met fricandeau, rookvlees, beenham, rosbief en gevulde eieren
Salade van krieltjes met gravad lachs, Hollandse garnalen en gerookte paling
Cocktailsaus bereid met cognac en sherry
Vers afgebakken pide brood 
Kruidenboter van gezouten boeren boter
Tapenade van zongedroogde tomaat
 
Warm
Saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus (2 p.p.)
Zalm in kreeftensaus en verse dille
Aardappelgratin met truffel en gegratineerd met kaas
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie
Saté buffet
vanaf 20 personen
 
Warm
Saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus 
Japanse yakitori van kip met seroendeng (2 p.p.) 
Geroosterde kip in zoete ketjapsaus 
Spies van gemarineerde gamba's met knoflook en kruiden
Geurige rijst met sereh, limoenblad en kokosmelk
 
Garnituren
Krielsalade met cornichons, crème fraîche en Elstar appel 
Atjar tjampoer 
Mild gekruide kroepoek
Geschaafde kokos met pinda's 
Vers afgebakken mini broodjes (2 p.p.) 
Kruidenboter van gezouten boerenboter
 
Inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten.

Meer informatie