0 € 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Over Ons

Over Ons

Als ik later groot ben...

Wat wil je worden als je groot bent? Soms weet je dit al van kleins af aan. Dit overkwam ook Willem Kok. Als klein mannetje stond hij al bij zijn moeder in de keuken en wilde hij met van alles helpen, zolang hij maar aan het aanrecht stond. Van champignons snijden tot het bakken van een appeltaart, Willem maakte je niet gek.

 

Ja, dat de passie voor koken in Willems bloed zat, dat was dus al vroeg duidelijk. Na de koksopleiding ging Willem naar Parijs om daar het vak te leren. Na voldoende werkervaring bij onder andere Kempers Roef en 't Schouwse hof, heeft Willem in 2006 de stap gezet naar een eigen onderneming. Catering Aelsmeer was geboren.

Na een aantal jaren in Kudelstaart te zijn gehuisvest, bleek de bedrijfsruimte te klein. Sinds juni 2012 is Catering Aelsmeer gevestigd in een schitterend pand op industrieterrein Hornmeer. Vanuit het volledig nieuw en HACCP ingerichte pand van 400 m² zijn er geen partijen meer te groot voor Catering Aelsmeer.

Waar zijn wij goed in?

Ons enthousiaste team zorgt gegarandeerd voor 100% tevredenheidsgarantie. Wat u ook viert. Wij vinden namelijk uw feest belangrijk en houden van creeren van mooie herinneringen welke u altijd bij blijven. 

  • Wij nemen u bij de hand
  • Persoonlijk en direct advies op maat
  • Koken met liefde (en dat proeft u!)

Kortom, wij toveren dé glimlach op uw gezicht!

Direct advies

 

 

Ontmoet ons!



Tessa van Dam

Dagelijks spreek ik nieuwe relaties en laat ik met veel plezier zien wat Catering Aelsmeer voor hen te bieden heeft. Uiteindelijk gaan we natuurlijk voor de tevreden klant, dát is wat telt!''

 

Sam Scholtens

''Kok zijn is het mooiste wat er is, daarom ben ik hard aan het leren om in de toekomst de allerlekkerste gerechten te maken!''

Willem Kok

''Koken is passie! Bij koken draait het om smaak. Ik werk graag met verse, eerlijke en mooie producten, als je met liefde kookt dan proef je die liefde terug in het gerecht.''

 

Nathalie Kok

''Iedere keer ben ik weer gedreven om de gasten helemaal in de watten te leggen en ervoor de zorgen dat alles op rolletjes verloopt.''

Tineke Spingintveld

''Lekker eten en drinken vind ik belangrijk en daarom zorgen wij ervoor dat alle gasten worden voorzien van een hapje en een drankje. Het maakt me blij als alle gasten tevreden zijn.''
 

Manon Verkuijl

''Op locatie zijn wij het visitekaartje van Catering Aelsmeer, ik vind het belangrijk dat we dit ook uitstralen.''

Danique Kouwenberg

'' Zowel voor werkzaamheden in de keuken als in de bediening zet ik mij voor de volle 100% in en pak ik alles met beide handen aan!''
 

Brigitte Kok

''Het leukste van de bediening is dat ik niet op een vaste locatie werk. Met het werk wat ik doe zie ik zo veel mooie locaties dat het iedere keer weer anders is.''

Leon Horeman

''Ik doe gevarieerd werk en dat maakt het erg leuk. Ik ben veel onderweg maar in de keuken voel ik mij als een vis in het water!''