Catering 

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf dat de volledige catering van uw feest of evenement voor zijn rekening neemt? Zoek dan niet verder! Aelsmeer Catering & Events is een professioneel cateringbedrijf dat alle zorg uit handen neemt. Sinds 2006 verzorgt Aelsmeer Catering & Events uiteenlopende evenementen van groot tot klein. Van een verjaardagsfeest bij u thuis tot een groot zakelijk evenement voor duizenden gasten. Niets is voor ons te gek! Wij verzorgen uw catering compleet verzorgd met dranken, aankleding en bedienend personeel indien u dit wenst. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot dé evenementen expert van de Randstad en daar zijn we trots op! Het samenwerken met de juiste partners zorgt ervoor dat wij altijd een mooi evenement neerzetten. Van licht en geluid tot toiletwagens en tenten. Alle catering wordt zeven dagen per week met zorg en passie bereid en dat proeft u gegarandeerd! Uit onze Bureau de Wit gecertificeerde keuken in Aalsmeer verzorgen wij alle soorten catering van groot tot klein. Of het nu gaat om borrelhapjes of een buffet, wij zorgen altijd voor een optimale beleving voor u én uw gasten. Zo laten wij niets te wensen over!

Cateringbedrijf voor elke gelegenheid 

Gaat u een bruiloftreceptieverjaardag of zakelijk event organiseren? Bij Aelsmeer Catering & Events kunt u terecht voor alle soorten evenementen, zowel particulier als zakelijk. Wij staan voor iedereen klaar, wat u ook viert. Van relatie evenementen tot bruiloften, maar ook de organisatie van een compleet kerstfeest nemen wij graag voor u uit handen. Wij kunnen uw bedrijfsruimte compleet omtoveren tot Winter Wonderland of een Foodtruck festival met meerdere foodstrucks of foodkraampjes. Ideaal want zo bent u gegarandeerd verzekerd van mooie aankleding én heerlijk eten. Wat dat is wat wij belangrijk vinden, wat u ook viert. Wilt u een feest geven op een externe locatie en bent u nog opzoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Aelsmeer Catering & Events werkt samen met een aantal prachtige locaties, zodat u op een schitterende locatie kunt genieten van uw feest. Denkt u bijvoorbeeld aan de Arendshoeve ”The Garden of Amsterdam”, deze prachtige showkas aan de Aalsmeerderdijk leent zich bij uitstek voor grote evenementen tot 1000 personen. Maar ook voor uw bruiloft bent u hier aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos en uiteraard verzorgt Aelsmeer Catering & Events voor u de catering op locatie.

Ook professionele bediening en koks zijn bij ons in te huren in combinatie met onze cateringdiensten. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u samen met uw gasten genieten van de complete catering van Aelsmeer Catering & Events. Zo zorgen wij voor de op- en afbouw van het evenement en zorgt onze bediening ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Ons cateringbedrijf zet zich met hart en ziel in om de complete catering voor uw evenement te verzorgen. 

Wilt u de catering voor uw feest, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement laten verzorgen door Aelsmeer Catering & Events? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden om úw event te laten slagen!