fbpx

Catering Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest-catering-Aelsmeer-Catering-en-Events

Een bedrijfsfeest organiseren, dat is niet voor iedereen weggelegd. Vaak komt hier veel meer bij kijken dan op voorhand gedacht. Daarom is Aelsmeer Catering & Events dé partij die u graag bij de hand neemt voor al uw business events. Vanaf 2006 hebben wij ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten, groot en klein. Of het nu gaat om een bescheiden feestje met uw medewerkers of een groot knalfeest met al uw zakelijke relaties, alles kan.

Bedrijfsfeest organiseren?

Het team van Aelsmeer Catering & Events neemt zorgen uit handen, en dat is nu precies wat heel belangrijk is, want u heeft het al druk genoeg. Wij vinden dat een bedrijfsfeest een waardevolle herinnering moet zijn voor altijd. Want dát is wat uw gasten zich altijd zullen herinneren.

✔ Altijd catering met personeel

✔ 17 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsfeest catering

✔ Geen eigen locatie? Wij werken samen met evenementenlocaties in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp en omgeving.

Catering op maat

Wat voor feest u ook viert, wij gaan graag met u in overleg over mogelijkheden van uw bedrijfsfeest. Niet alleen ons catering aanbod, maar ook alles daar omheen is zeer uitgebreid, van compleet verwarmde tenten tot een super hippe foodtruck. Alleen afname van catering, zonder afname van meubilair of personeel behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

Een greep uit onze bedrijfsfeest catering:

Bovenstaande vormen van catering lenen zich uitstekend voor een bedrijfsfeest. Afhankelijk van wat u te vieren heeft, formeel of informeel, kunnen wij u adviseren over de juiste cateringkeuze, bijpassend bij uw bedrijfsfeest.

Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Op basis hiervan ontvangt u van ons de offerte. Na akkoord op de offerte gaan wij alles in werking zetten en zetten we de eerste stappen naar een succesvol bedrijfsfeest. Op het feest is er altijd een vast aanspreekpunt vanuit Aelsmeer Catering & Events aanwezig, zodat het u aan niets ontbreekt. Zo kunt u volop genieten van uw eigen bedrijfsfeest.

Catering bedrijfsfeesten

Aelsmeer Catering & Events is er voor de volledige verzorging van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Van de aankleding tot DJ en van entertainment tot verlichting, u bent bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Wat u ook viert. Alles wordt tot in de puntjes geregeld om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken. Natuurlijk zorgen wij ook voor professioneel personeel op uw bedrijfsfeest. Het personeel op uw bedrijfsfeest zorgt voor het uitserveren van de dranken, de borrelhapjes en de op- en afbouw van het feest. U heeft hier dus geen omkijken naar. Na afloop van het bedrijfsfeest nemen wij alles weer mee retour.    

Geeft u een themafeest? Wij kunnen uw bedrijfshal omtoveren tot Winterwonderland, maar ook een Kerst thema of zomers thema kunnen wij realiseren. Met verlichting en decoratie zorgen wij voor complete aankleding van uw bedrijfsfeest.

Heeft u advies nodig? Of wilt u graag dat wij bij u langskomen op locatie om uw bedrijfsfeest te bespreken? Geen probleem! Wij nemen beeldmateriaal mee, zodat u een goede indruk heeft van de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest catering. 

Neemt u gerust contact met ons op.

Bedrijfsfeest catering nodig?

Wij maken van uw bedrijfsfeest graag een succes! Even sparren of bent u benieuwd wat Aelsmeer Catering & Events voor u kunt betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs.

Bedrijfsfeest De KwakelBedrijfsfeest De Kwakel
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest ZeistBedrijfsfeest Zeist
Bedrijfsfeest MuidenBedrijfsfeest Muiden
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest MuidenBedrijfsfeest Muiden
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest Catering AelsmeerBedrijfsfeest Catering Aelsmeer
Bedrijfsfeest RotterdamBedrijfsfeest Rotterdam