fbpx

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren, dat is niet voor iedereen weggelegd. Vaak komt hier veel meer bij kijken dan op voorhand gedacht. Daarom is Aelsmeer Catering & Events dé partij die u graag bij de hand neemt. Vanaf 2006 hebben wij ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten, groot en klein. Of het nu gaat om een bescheiden feestje met uw medewerkers of een groot knalfeest met al uw zakelijke relaties, alles kan. Het team van Aelsmeer Catering & Events ontzorgt, en dat is nu net waar het volgens ons om draait. Een event moet een waardevolle herinnering zijn voor altijd. Want dat is wat uw gasten zich zullen herinneren.

✔ Wij faciliteren bestek, aankleding, meubilair en een tent.

✔ 15 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsfeest catering.

✔ Ruim aanbod aan cateringmogelijkheden.

 

Bedrijfsfeest catering op maat

Wat voor feest u ook viert, wij praten graag over de mogelijkheden van uw bedrijfsfeest. Ons aanbod is zeer uitgebreid, van compleet verwarmde tenten tot een super hippe foodtruck. Alleen afname van catering, zonder meubilair of aankleding, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Een greep uit onze bedrijfsfeest catering:

  • Bedrijfsbarbecue
  • Walking dinner
  • Foodmarket

Bovenstaande vormen van catering lenen zich uitstekend voor een bedrijfsfeest. Afhankelijk van wat u te vieren heeft, formeel of informeel, kunnen wij u adviseren over de juiste cateringkeuze, bijpassend bij uw feest.

Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.

Uw bedrijfsfeest volledig verzorgd

Aelsmeer Catering & Events is er voor de volledige verzorging van uw bedrijfsfeest. Van de aankleding tot DJ en van entertainment tot verlichting, u bent bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Wat u ook viert. Alles wordt tot in de puntjes geregeld om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ons team komt bij u langs om uw wensen voor het bedrijfsfeest helder in beeld te krijgen. Wij nemen beeldmateriaal mee, zodat u een goede indruk krijgt wat wij uit handen nemen. Op basis van uw wensen maken wij het voorstel. Na akkoord gaan wij alles in werking zetten, de eerste stappen naar een succesvol event! Op het feest is er altijd een vast aanspreekpunt vanuit Aelsmeer Catering & Events aanwezig, zodat het u aan niets ontbreekt. Zo kunt u volop genieten van uw eigen bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest laten organiseren?

Wij maken van uw bedrijfsfeest graag een succes! Even sparren of bent u benieuwd wat Aelsmeer Catering & Events voor u kunt betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs.

Bedrijfsfeest De KwakelBedrijfsfeest De Kwakel
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest ZeistBedrijfsfeest Zeist
Bedrijfsfeest MuidenBedrijfsfeest Muiden
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest MuidenBedrijfsfeest Muiden
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest AalsmeerBedrijfsfeest Aalsmeer
Bedrijfsfeest Catering AelsmeerBedrijfsfeest Catering Aelsmeer
Bedrijfsfeest RotterdamBedrijfsfeest Rotterdam