fbpx

Beurscatering

Beurs catering

Goede beurscatering is een essentieel onderdeel van de beurs. U wilt uw klanten verwennen met lekkere catering, en dat is logisch. Uw klanten zijn immers koning. Bij Aelsmeer Catering & Events bent u daarom aan het goede adres. Sinds 2006 verzorgen wij beurscatering door het hele land. Van de Hortifair in Aalsmeer tot beurscatering op uw eigen locatie(s).  Dit loopt uiteen van borrelhapjes en lunches tot volledig verzorgde relatieavonden met gave foodtrucks. Wat voor beurscatering u ook nodig heeft, bij Aelsmeer Catering & Events zit u gegarandeerd goed!

Catering voor uw beurs

Staat u binnenkort op een beurs en bent u opzoek naar catering voor uw beurs? Aelsmeer Catering & Events verzorgt de catering op beurzen van groot tot klein. Voor iedere beurs hebben we verschillende type culinaire invullingen:

  • Luxe belegde broodjes
  • Borrelhapjes
  • Foodmarket

Onze luxe Haagse mini broodjes zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor beurscatering. Door het formaat (ongeveer de helft van een normale zachte bol), is het eenvoudig dit in het ”loopje” uit de hand te eten. Maar ook onze borrelhapjes zijn altijd een succes! Dit leveren wij gekoeld in een thermobox, zodat de borrelhapjes koel blijven gedurende de dag.

Uitgebreide beurscatering

Wilt u liever toch iets uitgebreidere catering op uw beurs? Ook onze foodtrucks lenen zicht perfect voor beurscatering. Wat denkt u bijvoorbeeld van lekkere verse frieten of van huisgemaakte pizza’s? Deze worden á la minute door onze koks op locatie gebakken. Een echte eyecatcher op uw beurs!

Maar ook panini’s, sandwiches en broodjes hamburger zijn een greep uit het assortiment. Ongeacht wat uw wensen zijn, onze koks maken er een waar feestje van met genot voor de smaakpapillen. 

Ook de dranken en bediening verzorgen wij graag voor u om uw event tot en succes te maken!

 

Opzoek naar beurscatering?

Heeft u vragen of advies nodig over de verschillende invullingen van beurscatering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beurscatering op locatieBeurscatering op locatie
Beurscatering snackwandBeurscatering snackwand
Beurscatering ValkenburgBeurscatering Valkenburg
Beurscatering ValkenburgBeurscatering Valkenburg
Beurscatering RijsenhoutBeurscatering Rijsenhout
Beurscatering RijsenhoutBeurscatering Rijsenhout