fbpx

Beurscatering

Goede beurscatering is een essentieel onderdeel van de beurs. U wilt uw klanten verwennen met lekkere catering, en dat is logisch. Uw klanten zijn immers koning. Bij Aelsmeer Catering & Events bent u daarom aan het goede adres. Wij zijn er voor het publiek, de exposanten en de crew. Sinds 2006 verzorgen wij beurscatering door het hele land. Van de Hortifair in Aalsmeer tot beurscatering op uw eigen locatie(s). Dit loopt uiteen van borrelhapjes en lunches tot volledig verzorgde relatieavonden met gave foodtrucks. Zo kunnen wij alles wat met beurscatering te maken heeft, voor u organiseren, van groot tot klein. Wat voor beurscatering u ook nodig heeft, bij Aelsmeer Catering & Events zit u gegarandeerd goed!

Catering voor uw beurs

Staat u binnenkort op een beurs op uw bedrijf en bent u opzoek naar catering voor uw beurs? Aelsmeer Catering & Events verzorgt de catering op beurzen van groot tot klein. Voor iedere beurs hebben we verschillende type culinaire invullingen, denkt u bijvoorbeeld aan:

Onze luxe Haagse mini broodjes zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor beurscatering. Door het formaat (ongeveer de helft van een normale zachte bol), is het heel eenvoudig dit in het ”loopje” uit de hand te eten. Maar ook onze borrelhapjes zijn altijd een succes! De borrelhapjes worden zeven dagen per week vers gemaakt door onze koks. Alle borrelhapjes zijn met elkaar te combineren met een minimum van 100 stuks totaal. Onze handig borrelhapjes- calculator geeft een advies van het aantal borrelhapjes op basis van het aantal personen en de tijdsduur van het evenement. De borrelhapjes worden gekoeld in een thermobox geleverd, zodat de borrelhapjes gekoeld blijven gedurende de beurs.


Uitgebreide beurscatering

Wilt u liever toch iets uitgebreidere catering op uw beurs? Ook onze foodtrucks lenen zicht perfect voor beurscatering. Wat denkt u bijvoorbeeld van lekkere verse frieten uit een hippe paardenwagen of van huisgemaakte pizza’s uit de hout gestookte oven? Wist u dat pizza’s ook indoor gebakken kunnen worden? Door de inzet van onze elektrische oven kunt u ook binnen genieten van onze heerlijke pizza’s! De pizza’s worden á la minute door onze koks op locatie gebakken. Een echte eyecatcher op uw beurs!

Maar ook panini’s, sandwiches en broodjes hamburger zijn een greep uit het assortiment. Dit zijn voorbeelden waarbij er altijd een kok van Aelsmeer Catering & Events aanwezig zal zijn. De koks zorgen voor een verse en á la minute bereiding zodat uw gasten altijd een heerlijk vers broodje nuttigen. Ongeacht wat uw wensen zijn, onze koks maken er altijd een waar feestje van met genot voor de smaakpapillen. 

Ook de dranken en bediening verzorgen wij graag voor u om uw beurscatering tot en succes te maken!

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden op uw beurs? Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden. 

beurscatering nodig?

Van luxe lunches en borrelhapjes tot een complete catering met foodtrucks? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Beurscatering ValkenburgBeurscatering Valkenburg
Beurscatering RijsenhoutBeurscatering Rijsenhout
CateringAelsmeer-beurscatering-cateringCateringAelsmeer-beurscatering-catering