fbpx

Foodmarket

Een foodmarket is veel meer dan een markt! Wij zorgen met ons concept voor een gezellige, informele en onbedwongen sfeer op uw bedrijfsfeest, jubileum of huwelijk.
 
Door het combineren van verschillende foodstations en foodtrucks, creeren wij een fantastische sfeer waarbij uw gasten kunnen kiezen uit verschillende type catering. Denkt u bijvoorbeeld aan pizza’s, direct uit de houtoven geserveerd. Of heerlijke frieten uit een waanzinnige ”paardenwagen”. Onze concepten zijn eindeloos te combineren.

Foodmarket Catering

Met onze foodmarket catering bent u gegarandeerd verzekerd van succes. De combinatie van gave foodconcepten zorgt voor een feestelijke touch aan uw event. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest voor uw medewerkers, een relatiedag met uw klanten of een ”eerste paal” moment, dit concept is altijd een succes!

Een greep uit onze foodmarket concepten:

  • Hout gestookte pizza’s
  • Hawaiian poke bowls
  • Asian Delight

Uiteraard hebben wij nog vele andere concepten, welke eindeloos met elkaar te combineren zijn.

Foodtrucks

Alle uitgiftes en foodtrucks worden voorzien van decoratie binnen het thema. Ook het type uitgifte kunt u zelf kiezen. Kiest u voor een toffe foodtruck? Of liever een strakke witte uitgifte. Alles kan!

Special coffees uit een Piaggio Ape, heerlijke crêpes uit een hippe truck of lekkere burgers uit een chique ”paardenwagen”. Allemaal even toffe concepten uit onze foodtrucks!

Onze Foodmarket is inzetbaar vanaf 100 personen. U heeft dan ongeveer keuze uit 4 verschillende foodconcepten. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden binnen dit concept.

 

 

Foodmarket organiseren?

Stel uw eigen foodmarket samen met een uitgebreid aantal opties. Neem hieronder contact op voor de mogelijkheden.

Poffertjes foodtruckPoffertjes foodtruck
Sweet TableSweet Table
PizzaPizza
PizzaPizza
piaggiopiaggio
Anti pastiAnti pasti
CrepesCrepes