fbpx

Foodtruck Catering

Foodtrucks huren voor je bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of bruiloft? Of toch liever diverse foodstands? Of misschien wel beide? Gegarandeerd maak je indruk op je gasten. In combinatie met onze catering op maat is het mogelijk foodtrucks in te zetten. Heerlijke burgers, verse poke bowls of anti pasti ‘s zijn nog maar enkele voorbeelden van catering uit onze foodtrucks. Naast de foodtrucks is het mogelijk ook foodstations neer te zetten. Deze speciale foodkramen zorgen voor een leuke industriële uitstraling en dus super leuk op jouw feestje. 
 

Combineer verschillende foodtrucks & foodstands

Een foodmarket is veel meer dan een markt! Door het combineren van verschillende foodstations en foodtrucks, creëren wij een fantastische sfeer waarbij jouw gasten kunnen kiezen uit de meest unieke foodconcepten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan pizza’s, direct uit de houtoven geserveerd. Of heerlijke frieten in een puntzak, geserveerd uit een waanzinnige ”paardenwagen”. 

Pimp your burger, Salade of de Butcher Bar? Ga voor een ware beleving voor je gasten.

Live gebakken pizza’s, een Febo snackmuur of een ander foodconcept? Stel jouw foodcourt samen.

Foodtruck catering op locatie

Met onze foodtruck catering ben je gegarandeerd verzekerd van succes. De combinatie van gave foodconcepten zorgt voor een feestelijke touch aan je event. Catering voor je personeelsfeest, bruiloft of bedrijfsfestival, laat je dus met een gerust hart organiseren door het team van Aelsmeer Catering & Events.

Catering op maat 

Heb je catering op maat nodig voor je (business) evenement in Aalsmeer, Hoofddorp of Amstelveen en omgeving? Wij denken graag met je mee om de catering tijdens je event zo passend mogelijk in te zetten, passend bij je wensen en doelgroep.

Een greep uit onze foodtruck catering:

  • Koffie Piaggio
  • Pizza foodtruck (kan ook indoor d.m.v. elektrische oven)
  • Super verse Hawaiian poke bowls
  • Asian Delight met heerlijke Oosterse gerechten

Uiteraard hebben wij nog vele andere concepten. Heb je zelf een idee voor foodtruck catering? Wij zorgen graag voor de catering op maat.

Bedrijfsfeest personeel

Alle uitgiftes en foodtrucks worden voorzien van decoratie binnen het thema. Zoals houten kratjes, jute zakken en potten tijm en rozemarijn. Het type uitgifte kun je zelf kiezen. Kies je voor een toffe foodtruck? Of kies je liever voor een strakke witte uitgifte. Alles kan!

Special coffees uit een Piaggio Ape, heerlijke crêpes uit een hippe truck of lekkere burgers uit een chique ”paardenwagen”. Allemaal even toffe concepten! Koks zijn te allen tijde inbegrepen, zodat je zeker bent van de beste gerechten en professionaliteit. Het huren van een foodtruck zonder personeel is bij ons niet mogelijk.  

Onze foodtruck catering is inzetbaar vanaf 100 personen. Kortom, ga je een business event organiseren met foodtruck catering? Aelsmeer Catering & Events is de beste keuze voor jouw evenement!

een event organiseren met foodstations & foodtrucks?

Kies je voor pizza’s, burgers of toch liever een bruschetta bar? De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen gaan we voor een verbluffend resultaat en een succesvol evenement!

foodmarketfoodmarket
Poffertjes foodtruck Poffertjes foodtruck
pizza-foodstand-catering pizza-foodstand-catering
piaggio piaggio
Crepes Crepes
Beurs catering Beurs catering
saland-bar-catering-foodmarket saland-bar-catering-foodmarket
anti pasti (5) anti pasti (5)