fbpx

Foodtruck Catering

Een foodmarket is veel meer dan een markt! Met onze foodtruck catering zorgen wij voor een gezellige, informele en onbedwongen sfeer op uw evenement. Wilt u een foodtruck huren voor uw bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft? In combinatie met onze catering op maat is echt mogelijk een foodtruck in te zetten. Heerlijke burgers, verse poke bowls of anti pasti ‘s zijn nog maar enkele voorbeelden van catering uit een foodtruck. Naast de foodtrucks is het mogelijk ook foodstations neer te zetten. Deze speciale foodkramen zorgen voor een leuke industriële uitstraling en dus super leuk op uw bedrijfsfeest, relatieavond of bruiloft.
 
Door het combineren van verschillende foodstations en foodtrucks, creëren wij een fantastische sfeer waarbij uw gasten kunnen kiezen uit verschillende type catering op maat. Denkt u bijvoorbeeld aan pizza’s, direct uit de hout oven geserveerd. Of heerlijke frieten in een puntzak, geserveerd uit een waanzinnige ”paardenwagen”. Onze concepten zijn eindeloos te combineren, u bent dus nooit uitgekeken op onze foodtruck catering.

Foodtruck Catering

Met onze foodtruck catering bent u gegarandeerd verzekerd van succes. De combinatie van gave foodconcepten zorgt voor een feestelijke touch aan uw event. Catering voor uw personeelsfeest, klantenavond of kerstfeest, laat u dus met een gerust hart organiseren door het team van Aelsmeer Catering & Events. Heeft u catering op maat nodig voor uw business evenement in Aalsmeer, Hoofddorp of Amstelveen en omgeving? Wij denken graag met u mee om de catering tijdens uw event zo passend mogelijk in te zetten, passend bij uw wensen en doelgroep. 

Een greep uit onze foodtruck catering:

  • Pizza foodtruck (kan ook indoor d.m.v. elektrische oven)
  • Super verse Hawaiian poke bowls
  • Asian Delight met heerlijke Oosterse gerechten

Uiteraard hebben wij nog vele andere concepten. Heeft u zelf een idee voor foodtruck catering? Wij zorgen graag voor de catering op maat.

Bedrijfsfeest personeel

Alle uitgiftes en foodtrucks worden voorzien van decoratie binnen het thema. Zoals houten kratjes, jute zakken en potten tijm en rozemarijn. Het type uitgifte kunt u zelf kiezen. Kiest u voor een toffe foodtruck? Of kiest u liever voor een strakke witte uitgifte. Alles kan!

Special coffees uit een Piaggio Ape, heerlijke crêpes uit een hippe truck of lekkere burgers uit een chique ”paardenwagen”. Allemaal even toffe concepten! Koks zijn te allen tijde inbegrepen, zodat u zeker bent van de beste gerechten en professionaliteit. Het huren van een foodtruck zonder personeel is bij ons niet mogelijk.  

Onze foodtruck catering is inzetbaar vanaf 100 personen. U heeft dan ongeveer keuze uit 4 verschillende foodconcepten. Kortom, gaat u een business event organiseren met foodtruck catering? Aelsmeer Catering & Events is de beste keuze voor uw evenement!

Even brainstormen over de mogelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op.

een bedrijfsfeest organiseren met foodtrucks?

Kiest u voor pizza’s, burgers of toch liever een bruschetta bar? De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u zelf een idee? Wij verzorgen graag uw catering op maat. Samen gaan we voor een verbluffend resultaat en een succesvol evenement!

Poffertjes foodtruckPoffertjes foodtruck
PizzaPizza
piaggiopiaggio
CrepesCrepes
Antipasti foodmarketAntipasti foodmarket
Beurs cateringBeurs catering