fbpx

Jubileum Catering

Jubileum-Catering-Aelsmeer-Catering-Events

Vieren dat uw bedrijf 5, 10, 25, 50 of misschien wel 100 jaar bestaat? Laat het over aan de professionals van Aelsmeer Catering & Events.

Jubileumfeest organiseren?

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van jubileumfeesten voor grote en kleine groepen. Het bereiken van mijlpaal binnen het bestaan van een bedrijf moet aanvoelen als een feest voor iedereen en daarom biedt Aelsmeer Catering & Events u graag een helpende hand. Wij nemen uw zorgen voor het eten en drinken, meubilair, entertainment, aankleding en bediening uit handen en zorgen dat uw jubileumfeest tot in de puntjes wordt geregeld.

Jubileum catering

Elk jaar is een mijlpaal, maar als uw bedrijf 5, 10 of misschien wel 25 jaar bestaat, laten we dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Hier hoort een bedrijfsfeestje bij! Wellicht heeft u zelf al wat ideeën, is er een bepaald thema of heeft u juist helemaal geen idee waar u moet beginnen? Wij beschikken over de juiste expertise om uw feest tot een groot succes te maken. En dat altijd met lekker eten, want dat is iets wat men altijd zal herinneren.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de catering. Viert u het klein met luxe borrelhapjes of worden er veel gasten verwacht en wilt u iets origineels? Dan biedt onze foodtruck catering dé oplossing! De verschillende foodtrucks of foodstations zijn ideaal om in te zetten tijdens grotere evenementen, omdat er altijd genoeg keuze is voor uw gasten. Een greep uit het assortiment:

  • Heerlijke crêpes uit een hippe foodtruck
  • Beef burgers van de smoker
  • Poke bowls vanuit een hippe kraam

De concepten zijn eindeloos met elkaar te combineren. Wij adviseren u graag over de passende combinaties voor uw jubileum catering. 

Catering voor bedrijfsfeest

Ons catering aanbod is zeer ruim en divers. Voor ieder type feest hebben wij passende catering en aankleding. Geeft u een thema feest en wilt u uw locatie aankleden met themadecoratie? Alle mogelijkheden staan voor u open. Zo draaien wij onze handen niet om, om een lege bedrijfshal volledig te decoreren. Ook licht en geluid regelen wij tot in de puntjes. Bij grote feesten komen wij dan ook graag van te voren met onze lichtexpert bij u langs om een lichtplan te maken, zodat wij op het feest zelf niet voor verrassingen komen te staan.   

Ook springkussens, toiletwagens en een verlichte dansvloer regelen wij voor u. Kortom, voor de catering voor uw jubileumfeest bent u bij Aelsmeer Catering & Events aan het goede adres. Complete catering voor uw jubileumfeest van A tot Z.  

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw jubileum catering te bespreken.

Heeft u catering nodig voor een ander zakelijk event in Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen of omgeving? 

Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op!

Uw jubileumfeest groots vieren?

Het team van Aelsmeer Catering & Events biedt u graag een helpende hand bij de organisatie van uw jubileumfeest. Even sparren of heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar!

Jubileum Catering Jubileum Catering
Jubileum Catering Jubileum Catering
Jubileum Catering Jubileum Catering
Jubileum Catering Jubileum Catering