fbpx

Jubileum

Jubileumfeest

Vieren dat het bedrijf 5, 10, 25, 50 of misschien wel 100 jaar bestaat? Laat het over aan de professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van jubileumfeesten voor grote en kleine groepen. Het bereiken van mijlpaal binnen het bestaan van een bedrijf moet aanvoelen als een feest voor iedereen en daarom wil Aelsmeer Catering & Events u juist daarbij helpen. Wij nemen uw zorgen voor het eten en drinken, meubilair, entertainment, aankleding en bediening uit handen en zorgen dat uw jubileumfeest slaagt!

Jubileumfeest op maat

Elk jaar is een mijlpaal, maar als uw bedrijf 5,10 of misschien wel 25 jaar bestaat, laten we dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Hier hoort een feestje bij! Wellicht heeft u zelf al wat ideeën, is er een bepaald thema of heeft u juist helemaal geen idee waar u moet beginnen? Wij beschikken over de juiste expertise om uw feest tot een groot succes te maken. En dat altijd met lekker eten, want dat is iets wat men altijd zal herinneren.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de catering. Viert u het klein met luxe borrelhapjes of worden er veel gasten verwachten en wilt u iets origineels? Ook hiervoor bieden wij de mogelijkheden.

 

Catering jubileumfeest

Ons catering aanbod is zeer ruim en divers. Voor ieder type feest hebben wij passende catering. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Foodmarket? Dit concept is ideaal voor grote groepen mensen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende foodconcepten. Een greep uit de foodmarket concepten:

  • Heerlijke crêpes uit een hippe foodtruck
  • Beef burgers van de smoker
  • Poke bowls vanuit een hippe kraam

Daarnaast kunnen wij de locatie van uw feest compleet inrichten en aankleden met  meubilair, een geluidsinstallatie, verlichting , een springkussen voor de kinderen en daarnaast ook met diverse artiesten en DJ’s of andere acts.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om onder andere uw jubileum catering te bespreken.

Een jubileumfeest organiseren? Bel met Aelsmeer Catering & Events

Benieuwd wat wij voor uw jubileumfeest kunnen betekenen? Even sparren of heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar!

Jubileum CateringJubileum Catering
JubileumJubileum
Jubileum CateringJubileum Catering
Jubileum CateringJubileum Catering
Jubileum CateringJubileum Catering