fbpx

Receptie

Receptie catering

Heeft u iets te vieren? Wij zorgen graag voor een geslaagde receptie en stralende gezichten! Bij ons bent u aan het goede adres voor receptie catering. Gaat er een collega met pensioen of opent u de deuren van een nieuw pand? Team Aelsmeer Catering & Events regelt uw receptie voor iedere gelegenheid tot in de puntjes!

 

Catering tijdens uw receptie?

Voor een volledig verzorgde receptie bent u bij Aelsmeer Catering & Events aan het goede adres. Wij hebben alles in huis om uw receptie te laten slagen. Van heerlijke tafelgarnituren tot dagverse borrelhapjes. Wilt u volledig ontzorgt worden? Dan verzorgen wij ook graag de dranken, bediening en het meubilair. Zo komen u en uw gasten niets tekort. Het team van Aelsmeer Catering & Events bespreekt graag met u de mogelijkheden. 

Wat voor catering heb ik nodig?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor receptie catering. Wilt u het klein houden met een select gezelschap? Dan bieden onze tafelgarnituren en onze borrelhapjes de uitkomst. Onze borrelhapjes- calculator geeft u advies hoeveel hapjes u nodig heeft. Heeft u een groot gezelschap dat biedt wellicht onze foodmarket een mooie oplossing. 

 

Een volledig verzorgde receptie? Kies voor aelsmeer Catering & Events
Receptie CateringReceptie Catering
Receptie CateringReceptie Catering
Receptie CateringReceptie Catering