fbpx

Receptie Catering

Receptie-Catering-Aelsmeer-Catering-Events

Een receptie organiseren, omdat u iets te vieren heeft? Wij zorgen graag voor een geslaagde receptie en stralende gezichten! Bij ons bent u aan het goede adres voor receptie catering. Gaat er een collega met pensioen of opent u de deuren van een nieuw pand? Team Aelsmeer Catering & Events regelt uw receptie voor iedere gelegenheid tot in de puntjes! Ook een receptie voor een uitvaart verzorgen wij voor u

Compleet verzorgde receptie

Borrelhapjes voor uw receptie worden zeven dagen per week vers gemaakt door onze professionele koks. Wilt u nergens omkijken naar hebben, dan kunt u ook personeel inhuren voor het uitserveren van de borrelhapjes en de dranken. Wij zorgen ervoor dat na afloop van de receptie alles weer wordt opgeruimd en wordt meegenomen. 

Catering bruiloft receptie

Voor een volledig verzorgde receptie op uw bruiloft, bent u bij Aelsmeer Catering & Events aan het goede adres. Wij hebben alles in huis om uw bruiloft receptie goed te verzorgen. Van heerlijke tafelgarnituren tot dagverse borrelhapjes. Maar ook meubilair, dranken en bedienend personeel behoren tot de mogelijkheden voor uw bruiloft receptie. Heeft u tenten nodig? Of verlichting? Wij zetten ons graag in om uw receptie tot een succes te maken. Zo komen u en uw gasten niets tekort. 

Ook catering op maat verzorgen wij graag voor u. Petit fours met uw eigen logo of tekst? Of gepersonaliseerde broodjes met uw initialen tijdens het diner? Voor ons is niets te gek! Heeft u zelf een idee? Het team van Aelsmeer Catering & Events bespreekt graag met u de mogelijkheden. 

 

Catering op locatie

Er zijn verschillende mogelijkheden voor receptie catering. Wilt u het klein houden met een select gezelschap? Of gaat u het groots aanpakken? Voor alle doelgroepen en groepsgroottes kunnen wij catering verzorgen. Van borrelhapjes catering voor 15 personen tot aan foodtruck catering voor duizenden personen. Hoe groot of klein het gezelschap ook is, wij kunnen de catering voor uw receptie verzorgen op uw eigen locatie of op een externe locatie. Wij hebben nauwe contacten met evenementenlocaties in Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen en Rotterdam, maar ook buiten deze plaatsen hebben wij de juiste contacten voor de juiste locaties. Hierdoor is er altijd wek een passende locatie beschikbaar voor uw receptie catering. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze borrelhapjes- calculator geeft u advies hoeveel hapjes u nodig heeft op basis van het aantal uren en het aantal personen. Zo bent u dus altijd verzekerd van voldoende hapjes voor uw receptie. 

Heeft u receptie catering nodig?

Receptie CateringReceptie Catering
Catering feest thuis laten verzorgen Aelsmeer Catering EventsCatering feest thuis laten verzorgen Aelsmeer Catering Events
Receptie CateringReceptie Catering