fbpx

Winkelopening

Goede Bruiloft Catering is een essentieel onderdeel van uw huwelijksdag. Naast onze zorg voor lekker eten en drinken, kunnen wij ook uw bruiloft catering compleet organiseren. Dus van koffielepeltje tot borrelglaasje en van statafel, tafelkleed en kruk tot en met het gehele entertainment. Catering Aelsmeer heeft veel ervaring met het organiseren van een huwelijk en bieden u daarom een totaalpakket op het gebied van bruiloft catering. Catering Aelsmeer is gespecialiseerd in catering van bruiloften op veel verschillende locaties in Nederland.
Bruiloft Catering op maat Wat voor feest u ook viert, wij praten graag over de mogelijkheden wat betreft de catering van uw bruiloft. Onze catering is zeer uitgebreid, van heerlijke buffetten tot hippe hapjes. Een greep uit onze bruiloft catering: BBQ op uw bruiloft
  • Hippe hapjes
  • Walking Dinner
  • Buffetten
  • Bediening en Koks
  • Salades
Daarnaast kunnen wij uw huwelijk en locatie van uw bruiloft aankleden met bijvoorbeeld meubilair, een geluidsinstallatie, verlichting , een springkussen voor de kinderen en daarnaast ook met diverse artiesten en DJ’s of andere acts. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om onder andere uw bruiloft catering te bespreken. Bruiloft Catering zonder zorgen Catering Aelsmeer heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften. Wij zijn de expert op het gebied van event catering. Wij maken van uw huwelijksdag gegarandeerd een succes. Afhankelijk van uw wensen orgnaiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes. Zo kunt u volop genieten van de mooiste dag van uw leven. Naast de hapjes en de drankjes verzorgen wij de locatie, aankleding en meer. Laten we samen gaan sparren over jullie bruiloft. Neem gerust contact met ons op.
Feest organiseren? Meer dan alleen bruiloft catering

Naast bruiloft catering verzorgen wij de catering voor elk feest of evenement. Van de cateting van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade