0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg
Bruiloft Catering

Bruiloft catering

Bruiloft Catering Catering Aelsmeer

Goede Bruiloft Catering is een essentieel onderdeel van uw huwelijksdag. Naast onze zorg voor lekker eten en drinken, kunnen wij ook uw bruiloft catering compleet organiseren. Dus van koffielepeltje tot borrelglaasje en van statafel, tafelkleed en kruk tot en met het gehele entertainment. Catering Aelsmeer heeft veel ervaring met het organiseren van een huwelijk en bieden u daarom een totaalpakket op het gebied van bruiloft catering. Catering Aelsmeer is gespecialiseerd in catering van bruiloften op veel verschillende locaties in Nederland.

Bruiloft catering op maat

Wat voor feest u ook viert, wij praten graag over de mogelijkheden wat betreft de catering van uw bruiloft.  Onze catering is zeer uitgebreid, van heerlijke buffetten tot hippe hapjes. Een greep uit onze bruiloft catering: 

Daarnaast kunnen wij uw huwelijk en locatie van uw bruiloft aankleden met bijvoorbeeld meubilair, een geluidsinstallatie, verlichting , een springkussen voor de kinderen en daarnaast ook met diverse artiesten en DJ’s of andere acts. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om onder andere uw bruiloft catering te bespreken. 

Bruiloft Catering zonder zorgen

Catering Aelsmeer heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften. Wij zijn de expert op het  gebied van event catering. Wij maken van uw huwelijksdag gegarandeerd een succes.  Afhankelijk van uw wensen orgnaiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes. Zo kunt u volop genieten van de mooiste dag van uw leven. Naast de hapjes en de drankjes verzorgen wij de locatie, aankleding en meer. Laten we samen gaan sparren over jullie bruiloft. Neem gerust contact met ons op.  

Feest organiseren? Meer dan alleen bruiloft catering

Naast bruiloft catering verzorgen wij de catering voor elk feest of evenement. Van de cateting van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Neem contact op

Aanraders voor uw bruiloft

Borrelhapjes luxe Minimale afname van het totaal aantal borrelhapjes bedraagt 100 stuks en 20 stuks van elk borrelhapje.   Spinata Romana met cream...

Meer informatie
Tapasbuffet Madrid vanaf 20 personen   Koud Gevulde groene olijven  Pimientos de queso- met roomkaas gevulde pepertjes Chorizo Iberico...

Meer informatie
Pimp your own burger Deze hamburgers worden gemaakt van het Gasconne rund. Dit ras kenmerkt zich door de volle smaak, omdat de runderen tot wel 10 soorten gras...

Meer informatie
BARBECUE AAN HUIS?
Beschikbaar vanaf 20 personen