fbpx

Catering aan huis

Compleet verzorgde catering aan huis

Op zoek naar een catering aan huis? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat wanneer u thuis een feest gepland heeft, geen zin hebt om zelf voor al uw gasten te koken en af te wassen. Bij Catering Aelsmeer bieden wij buffetten vanaf 10-20 personen en kunnen ook alle randzaken voor uw verzorgen.

Wij regelen de catering aan huis tot in de puntjes. U kunt de catering invullen zoals u zelf wilt. Kiest u voor borrelhapjes, of past een tapasbuffet bij uw feest? Heeft u een high tea op de planning staan, of heeft u borrelhapjes nodig? Wat u ook kiest, de catering aan huis is bij ons altijd in goede handen. Een greep uit de buffet mogelijkheden: 

Goedkope catering aan huis

Voor een goedkope catering aan huis ben je bij Catering Aelsmeer aan het juiste adres. Het verzorgen van een compleet menu aan gerechten en hapjes kan bij Catering Aelsmeer voor een zeer goede prijs. Daarnaast kunnen wij u voor een meerprijs compleet ontzorgen door chefs, bediening, drankjes, tenten, stoelen en versiering te regelen. Vanaf 10 personen is het mogelijk om al voor 18,75 p.p een zeer uitgebreid oerhollands stamppot buffet te bestellen en voor maar 20,95 p.p. is het mogelijk om al een volledig saté buffet te krijgen.

 

Waar is catering aan huis mogelijk?

Catering Aelsmeer is een zeer bekend gezicht in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij hebben al talloze verjaardagen, housewarmings en privéfeesten compleet verzorgd en succesvol afgerond. Ook geïntereseerd? Wij bieden catering op de volgende locaties:

Thuis uw (verjaardags)feest organiseren? Meer dan alleen catering

Voor elk feest of evenement is Catering Aelsmeer de partij om u te ontzorgen. Van de catering van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade