fbpx

Catering aan huis

Compleet verzorgde catering aan huis

Op zoek naar een catering aan huis? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat wanneer u thuis een feest gepland heeft, geen zin hebt om zelf voor al uw gasten te koken. Bij Aelsmeer Catering & Events bieden wij buffetten vanaf 10 personen en kunnen wij indien gewenst ook alle randzaken voor uw verzorgen zoals dranken, servies en bediening.

Wij regelen de catering aan huis tot in de puntjes. U kunt de catering invullen zoals u zelf wilt. Kiest u voor borrelhapjes of past een tapasbuffet beter bij uw feest? Heeft u een high tea op de planning staan, of wilt u uw gasten verrassen met een walking dinner? Wat u ook wenst, de catering aan huis is bij ons altijd in goede handen. Een greep uit de mogelijkheden: 

Catering aan huis

Voor catering aan huis ben je bij Aelsmeer Catering & Events aan het juiste adres. Het verzorgen van een compleet menu aan gerechten en hapjes kan bij Aelsmeer Catering & Events voor een zeer goede prijs. Koks, bediening, dranken en tenten verzorgen wij ook graag voor u. Zodat u echt nergens omkijken naar heeft. Buffetten Vanaf 10 personen is het mogelijk om al voor 22,75 p.p een zeer uitgebreid buffet te bestellen met zowel warme als koude gerechten. Het buffet bezorgen wij warm bij u thuis, zodat u hier geen omkijken naar heeft. De volgende dag halen wij alle spullen weer (vuil) op. 

 

Waar is catering aan huis mogelijk?

Aelsmeer Catering & Events is zeer bekend in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij hebben al talloze verjaardagen, housewarmings en privéfeesten compleet verzorgd en succesvol afgerond. Ook geïnteresseerd? Wij bieden onder andere catering op de volgende locaties:

Thuis uw (verjaardags)feest organiseren?

Voor elk feest of evenement is Aelsmeer Catering & Events juiste partner. Van verjaardagen tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over catering aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Borrelhapjes cateringBorrelhapjes catering
Buffet CateringBuffet Catering
Buffet CateringBuffet Catering