fbpx

Catering aan huis

Catering aan huis Aelsmeer Catering & Events

Bent u op zoek naar een catering aan huis? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat wanneer u thuis een feest geeft, geen zin hebt om zelf voor al uw gasten te koken. Bij Aelsmeer Catering & Events bieden wij buffetten aan huis en kunnen wij indien gewenst ook alle randzaken voor uw verzorgen zoals dranken, servies en bediening.

Als cateraar aan huis verzorgen wij de catering altijd tot in de puntjes. U kunt de catering invullen zoals u zelf wilt. Kiest u voor hapjes aan huis wilt u een buffet aan huis laten bezorgen? Wat u ook wenst, de catering is bij Aelsmeer Catering & Events altijd in goede handen. Een greep uit de mogelijkheden voor buffetten aan huis:

BBQ aan huis met kok

Voor een BBQ aan huis bent u bij Aelsmeer Catering & Events aan het juiste adres. Met of zonder kok, u heeft alle vrijheid bij het organiseren van een BBQ aan huis. Compleet met het allerbeste vlees, de lekkerste huisgemaakte salades en heerlijk vers brood maakt u er thuis een waar feestje van. Als cateraar aan huis verzorgt Aelsmeer Catering & Events alles en geheel compleet. 

Wij bieden onder andere catering op de volgende locaties:

Buffetten aan huis

Italiaans, Aelsmeers of tapas buffet aan huis laten bezorgen? Ook dat verzorgen wij graag voor u. Zeven dagen per week staat ons team voor u klaar om de lekkerste gerechten te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan ons tapasbuffet. Lekker uitgebreid genieten van koude en warme tapas gerechten bij u thuis. De buffetten worden warm geleverd inclusief warmhoudapparatuur, opschepbestek en servetten. Zo heeft u altijd alles compleet bij de hand. De volgende dag komen wij alles vuil weer ophalen. Ideaal dus wanneer u iets te vieren heeft!

Onze tips voor buffetten aan huis:

Bestel vandaag nog!
Heeft u catering aan huis nodig?

Een tapasbuffet, Italiaans buffet of liever ons buffet Aelsmeer? Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Buffet aan huis laten bezorgen. Aelsmeer Catering Events Buffet aan huis laten bezorgen. Aelsmeer Catering Events
Catering aan huis buffet aan huis Aelsmeer Catering Events Catering aan huis buffet aan huis Aelsmeer Catering Events
Tapas aan huis Aelsmeer Catering Events Tapas aan huis Aelsmeer Catering Events