fbpx

Catering event

Event catering kunt u volledig uitbesteden aan Catering Aelsmeer. U wilt natuurlijk dat uw evenement tot in de puntjes goed geregeld is. Laat de catering van uw evenement daarom aan de specialist over. Catering Aelsmeer is een evenementen cateraar met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van event catering. Wij weten het u en uw gasten perfect naar wens te maken met heerlijke gerechten en goede service. Catering aelsmeer is de evenementen cateraar voor allerlei gelegenheiden.

Mogelijkheden event catering

Van bruiloft tot vergadering; uw event catering is bij ons in goede handen. Bij Catering Aelsmeer kunnen wij uw gasten verwennen met verschillende gerechten. Denk aan een high tea; sushi catering; complete buffetten; barbecues en lunches. Enkele gelegenheden voor event catering: Uitvaart catering Receptie catering Verjaardag catering Tuinfeest catering Bedrijfsfeest catering Wij praten graag met u persoonlijk over de mogelijkheden betreft event catering. Naast de meest smaakvolle gerechten kunnen wij uw evenement namelijk ook voorzien van bediening en koks. Zo hoeft u zich helemaal nergens zorgen over te maken!

Evenementen cateraar voor elke gelegenheid

Zoals u leest gaat onze event catering verder dan goed eten, wij leveren een geheel complete service. Het maakt ons niet uit of het gaat om een groot of klein evenement. Voor elke gelegenheid zijn wij de evenementen cateraar die u zoekt! Wilt u meer weten over de opties van onze event catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Event organiseren? Meer dan alleen catering

Naast de catering verzorgen wij ook vaak meubilair, aankleding en bediening voor elk feest of evenement. Van de catering van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade