fbpx

Catering event

Event catering kunt u volledig uitbesteden aan Aelsmeer Catering & Events. U wilt natuurlijk dat de catering voor uw evenement tot in de puntjes goed geregeld is. Laat de catering van uw evenement daarom aan de specialist over. Aelsmeer Catering & Events is een evenementen cateraar met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van event catering. Wij maken uw evenement tot een succes met onze heerlijke catering en goede service. Aelsmeer Catering & Events is dé evenementen cateraar voor allerlei gelegenheden.

Mogelijkheden event catering

Van bruiloft tot vergadering; uw event catering is bij ons in goede handen. Bij Aelsmeer Catering & Events voorzien wij uw gasten van de lekkerste gerechten. Of het nu een Italiaans buffet, een barbecue of een foodmarket betreft, wij maken van iedere gelegenheid een culinair hoogtepunt. Enkele gelegenheden waarvoor wij de catering verzorgen:

Wij bespreken graag met u persoonlijk over alle mogelijkheden betreft event catering. Naast de meest smaakvolle gerechten voorzien wij ook in bedienend personeel en koks. Zo hoeft u zich helemaal nergens zorgen over te maken.

Evenementen cateraar voor elke gelegenheid

De eventcatering van Aelsmeer Catering & Events gaat veel verder dan goed eten. Wij leveren een geheel complete service. Het maakt ons niet uit of het gaat om een groot of klein evenement. Voor elke gelegenheid zijn wij de evenementen cateraar die u zoekt! 

Bent u met een klein groepje mensen en bent u opzoek naar eventcatering? Ons buffet Italia is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor kleinere evenementen. Ook onze borrelhapjes of shared dining menu’s zijn hiervoor prima geschikt.  

Heeft u bepaalde ideeën of wensen voor uw evenement? Wij denken graag met u mee en bieden u graag een passend voorstel op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

 
Event organiseren? Bestel de catering vandaag nog.

Heeft u vragen of advies nodig over het organiseren van uw event? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Event CateringEvent Catering
Event CateringEvent Catering
Foodmarket CateringFoodmarket Catering
Event CateringEvent Catering
Event Olympisch stadionEvent Olympisch stadion