fbpx

Catering event

Event catering kunt u volledig uitbesteden aan Aelsmeer Catering & Events. U wilt natuurlijk dat uw evenement tot in de puntjes goed geregeld is. Laat de catering van uw evenement daarom aan de specialist over. Aelsmeer Catering & Events is een evenementen cateraar met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van event catering. Wij maken uw evenement tot een succes met onze heerlijke catering en goede service. Aelsmeer Catering & Events is dé evenementen cateraar voor allerlei gelegenheden.

Mogelijkheden event catering

Van bruiloft tot vergadering; uw event catering is bij ons in goede handen. Bij Aelsmeer Catering & Events voorzien wij uw gasten van de lekkerste gerechten. Of het nu een barbecue of foodmarket betreft, wij maken van iedere gelegenheid een culinair hoogtepunt. Enkele gelegenheden waarvoor wij de catering verzorgen:

– Uitvaart Catering

– Bruiloft Catering

– Receptie Catering

Wij bespreken graag met u persoonlijk over de mogelijkheden betreft event catering. Naast de meest smaakvolle gerechten voorzien wij ook in bedienend personeel en koks. Zo hoeft u zich helemaal nergens zorgen over te maken!

 

Evenementen cateraar voor elke gelegenheid

Zoals u leest gaat onze event catering verder dan goed eten, wij leveren een geheel complete service. Het maakt ons niet uit of het gaat om een groot of klein evenement. Voor elke gelegenheid zijn wij de evenementen cateraar die u zoekt! Heeft u bepaalde ideeën of wensen voor uw evenement? Wij denken graag met u mee en bieden u graag een passend voorstel op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

 

 

 

 
 
 
 
Event organiseren? Neem vandaag nog contact met ons op!

Heeft u vragen of advies nodig over het organiseren van uw event? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade