fbpx

Catering feest

Catering voor feesten en partijen

Wij helpen u graag om een party catering te organiseren. Wij kunnen de catering o.a. voor verjaardagen of bedrijfsfeesten organiseren, maar ook voor uw bruiloftsfeest. Wat voor soort feest u ook organiseert, wij bieden een uitgebreide keuze op het gebied van catering.

Bent u dus van plan een feest te geven en wilt u compleet ontzorgd worden? Dat is precies waar Catering Aelsmeer voor staat. De afgelopen 15 jaar hebben wij de catering, aankleding, afwas en op- en afbouw gedaan voor al talloze feesten.

Catering voor een feest thuis?

Wij verzorgen uw party catering tot in de puntjes. Voor elke smaak zetten wij iets heerlijks op tafel! Van een grote barbecue tot een walking dinner voor uw medewerkers. Met ons enthousiasme, professionaliteit én liefde voor eten bieden wij alles wat u zich wenst op het gebied van party catering. Ook voor koks en bediening en verhuur en tenten bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk gerust onze buffetten

Party Catering zonder zorgen

Catering Aelsmeer heeft jarenlange ervaring met het organiseren van feesten aan huis of op locatie. Wij zijn de expert op het gebied van compleet verzorgde feesten wij maken van uw feest ook gegarandeerd een succes. Naast dineren, hapjes en drankjes , kunnen wij u ook ontzorgen in het op- en afbouwen en de aankleding van uw feest met bijvoorbeeld tenten, verlichting en ballonnen. Na het feest halen wij alle spullen op en maken het zelf weer schoon. Compleet verzorgd feest zonder zorgen dat is wat u wil!

Feest organiseren? Meer dan alleen dineren!

Wij verzorgen catering voor elk feest of evenement. Van de catering van tuinfeesten tot housewarming , wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade