fbpx

Catering in Alphen aan den Rijn

Catering Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij Aelsmeer Catering & Events aan het juiste adres! Wij leveren complete buffetten op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van de catering in Alphen aan den Rijn. Daarbij kunnen we door middel van ons eigen transport binnen een half uur op locatie zijn. We kunnen uw evenement volledig verzorgen, wat u ook viert. Van de hapjes en drankjes tot de aankleding van de locatie. Onze cateringservice zal volledig op maat verzorgd worden. 

Buffet bestellen in Alphen aan den Rijn

Wilt u een buffet bestellen voor uw evenement in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Vaak is het organiseren van een speciale gelegenheid een groot obstakel. Daarom verzorgen wij volledige buffetten, gebaseerd op uw wensen. We bieden uiteenlopende gerechten voor het de lunch en het diner. Wij zullen je van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Alphen aan den Rijn voorzien. Onze bezorgtijden zijn daarbij altijd in overleg met de klant. Ons assortiment bestaat uit verschillende buffetten:

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events verzorgen wij warm- en koude buffetten. Want bij een goed feestje of een gezellige gelegenheid, hoort natuurlijk goed eten. Daarom is het ideaal om bij Aelsmeer Catering & Events een warm buffet te bestellen, zodat u zelf niet de hele ochtend, middag of avond in de keuken hoeft te staan. Wij komen het buffet warm bij u thuis bezorgen en de volgende dag komen wij alles (vuil) weer ophalen. 

Dessert

Wilt u de maaltijd afsluiten met een lekker dessert? Dat kan! Naast de warme buffetten, kunt u ook desserts bij ons bestellen. Hierbij bieden we u een ruime keuze. Van onze glaasjes parade, bestaande uit 4 verschillende kleine dessertjes tot een mooi mono dessert of een heerlijke kaasplank. Er is voor ieder wat wils.

BBQ aan huis

Bent u van plan om een leuke BBQ te organiseren voor vrienden, familie of op het werk? Wij ontzorgen u volledig van alle klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het inhuren van meubilair en servies! Wij leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de barbecue aan huis met gasfles geleverd wordt. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

Feest organiseren in Alphen aan den rijn? Meer dan alleen catering

Naast catering verzorgen wij de aankleding, meubilair en aankleding voor elk feest of evenement. Van de catering van
bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd
een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan
vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade