fbpx

Catering in Alphen aan den Rijn

Catering Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf in Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij het juiste adres! Wij leveren complete buffetten op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van de catering in Alphen aan den rijn. Daarbij kunnen we door middel van ons eigen transport binnen een half uur op locatie zijn. We kunnen jouw gelegenheid volledig verzorgen. Van de hapjes en drankjes tot tot de aankleding van de locatie. Onze cateringservice zal volledig op maat verzorgd worden. 

Buffet bestellen in Alphen aan den Rijn

Wilt u een buffet bestellen voor uw evenement in Alphen aan den Rijn? Vaak is het organiseren van een speciale gelegenheid een groot obstakel. Daarom verzorgen wij volledige buffetten, gebaseerd op jouw smaak. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Wij zullen je van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Alphen aan den Rijn voorzien. Onze bezorgtijden zijn daarbij altijd in overleg met de klant. Ons assortiment bestaat uit verschillende buffetten:

Warm buffet

Bij Catering Aelsmeer verzorgen wij zowel warme als koude buffetten. Bij een goed feestje of een gezellige gelegenheid, hoort natuurlijk goed eten. Daarom is het een goede uitkomst om bij Catering Aelsmeer een warm buffet te bestellen, zodat je zelf niet de hele ochtend, middag of avond in de keuken hoeft te staan.

Dessertbuffet

Wil je de maaltijd afsluiten met een lekker dessertbuffet? Dat kan! Naast de warme buffetten, kan je ook koude dessertbuffetten bij ons bestellen. Hierbij bieden we je een ruime keuze. We kunnen variëren van complete ijsbuffetten tot kleine hapjes zoals bonbons, soesjes en kleine tompoezen.

BBQ aan huis

Ben je van plan om een leuke BBQ te organiseren voor vrienden of familie? Wij ontzorgen jou volledig van alle (vuile) klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek! We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de barbecue aan huis met gasfles geleverd wordt. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

Feest organiseren in Alphen aan den rijn? Meer dan alleen catering

Naast catering verzorgen wij de aankleding, meubilair en schoonmaak voor elk feest of evenement. Van de catering van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade