fbpx

Catering in Amstelveen

Catering Amstelveen

Wij leveren bbq op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van de catering in Amstelveen. Wanneer u uw barbecue ook wilt organiseren, verzorgen wij het probleemloos voor u. Je kan ervoor kiezen om zelf te gaan barbecueën, maar daardoor heb je minder tijd om een praatje te maken met je gasten. Je kan er ook voor kiezen om een professionele kok te laten barbecueën. Hierdoor kan jij optimaal van de gezelligheid genieten en hoef je je dus niet druk te maken over het eten. De kok zorgt er namelijk voor dat al het eten voor jouw gasten wordt bereid.

* Voor 25 euro bezorgen we alle verse gerechten bij u thuis.

Tapas bestellen Amstelveen

Tapas bestellen in Amstelveen? Speciaal voor u hebben een ruime keuze die te bestellen is vanaf 20 personen. We hebben verschillende soorten tapas in ons assortiment. Zo hebben we een Mediterraans tapasbuffet en een tapasbuffet Madrid. We doen er alles aan om uw gasten het gevoel te geven dat hoort bij een lekkere zonnige Spaanse dag. Onze buffetten zijn bedoeld voor grote groepen. De tapas van Catering Aelsmeer kunnen makkelijk besteld worden. Daarbij heeft u de keuze om het af te halen of te laten bezorgen.

 

Mist u de Spaanse zon, de cultuur en het heerlijke eten ook zo? Ga met ons op city-trip en ervaar het Spaanse gevoel bij u thuis!
  • Te bestellen vanaf 4 personen
  • Incl. 1,5 meter plank (in bruikleen)

Bbq catering Amstelveen

Catering Aelsmeer kan een BBQ catering in Amstelveen regelen voor elke gelegenheid. Van een bedrijfsfeest tot een familieaangelegenheid in huis: wij zorgen voor een complete BBQ catering! We kunnen door ons eigen transport op elk gewenst tijdstip de buffetten en gerechten vers op locatie brengen. Daarnaast ontzorgen wij jou van alle vervelende klusjes, zodat je optimaal kan genieten van de gezellige sfeer!

Bbq aan huis

Catering Aelsmeer kan ook een BBQ aan huis verzorgen. Wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden op locatie zijn. We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de bbq met gasfles geleverd wordt. Daarbij kunnen wij borden en bestek voor u verzorgen als u dit wenst! Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

Catering aan huis Amstelveen

Daarnaast kunnen wij ook een catering aan huis verzorgen in Amstelveen. Hierbij verzorgen we de cateringservice op maat. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Omdat Amstelveen slechts 30 minuten rijden is vanaf onze locatie, kunnen wij door middel van ons eigen transport jou van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Amstelveen voorzien!

Feest organiseren in Amstelveen? Meer dan alleen catering

Naast catering verzorgen wij de aankleding, meubilair en schoonmaak voor elk feest of evenement. Van de catering van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade