fbpx

Catering in Badhoevedorp

Catering in Badhoevedorp door Aelsmeer Catering en Aelsmeer

Bij Aelsmeer Catering & events bieden wij de complete verzorging van de catering aan huis in Badhoevedorp. Hierbij verzorgen we de cateringservice op maat. Of u nu een verjaardag viert of een barbecue wilt geven in de tuin, Aelsmeer Catering & Events biedt voor iedere gelegenheid heerlijke catering. Wij bieden onder andere uiteenlopende buffetten, zoals bijvoorbeeld het buffet Italia en een heerlijk saté buffet al vanaf 15 personen. Maar ook borrelhapjes behoren tot de mogelijkheden. 

Wat u ook viert, bij Aelsmeer Catering & Events zorgen wij altijd dat het u aan niets ontbreekt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw catering in Badhoevedorp? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Buffet bestellen in Badhoevedorp

Bent u opzoek naar een buffet voor een speciale gelegenheid in Badhoevedorp? Bij Aelsmeer Catering & Events nemen wij graag de zorg uit handen zodat u geen boodschappen hoeft te doen, eindeloos in de keuken moet staan en zorg te dragen voor de afwas. Onze buffetten bezorgen wij warm vanaf 15 personen bij u thuis of op een andere gewenste locatie. Ook zorgen wij voor de afwas, zodat u echt nergens om kijken naar heeft. Bent u dus opzoek naar een compleet verzorgd buffet voor uw gasten? Dan bent u bij Aelsmeer Catering & Events aan het juiste adres!

Onze buffet favorieten volgens onze klanten:

BBQ catering in Badhoevedorp

Gaat u een barbecue organiseren in Badhoevedorp en weet u niet waar u moet beginnen? Wij van Aelsmeer Catering & Events helpen u graag op weg om van uw barbecue een groot succes te maken. Met het mooiste vlees, vis en vegetarische gerechten verzorgen wij zeven dagen per week uw barbecue aan huis in Badhoevedorp. Heeft u wensen met betrekking tot halal, vega of vegan? Geen probleem! Wij verzorgen dit graag voor u. 

Maar ook dranken, meubilair, tenten en koks of bedienend personeel is bij ons allemaal mogelijk. Zo heeft u écht nergens omkijken naar en  dus kunt u lekker genieten van uw eigen barbecue. 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn of wilt u graag iets met ons bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

catering nodig in Badhoevedorp? Wij zijn de juiste partij

Wat u ook gaat vieren, bij Aelsmeer Catering & Events bent u aan het juiste adres voor alle catering in Badhoevedorp.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Buffet catering in Badhoevedorp door Aelsmeer Catering en Events Buffet catering in Badhoevedorp door Aelsmeer Catering en Events
Buffet-catering-badhoevedorp-aelsmeer-catering-en-events Buffet-catering-badhoevedorp-aelsmeer-catering-en-events
Borrelhapjes bestellen in Badhoevedorp door Aelsmeer Catering en Events Borrelhapjes bestellen in Badhoevedorp door Aelsmeer Catering en Events