fbpx

Catering in Bodegraven

Catering in Bodegraven

Bij Aelsmeer Catering & events leveren wij complete buffetten op locatie voor jouw gelegenheid. Hierbij kan tevens een kok geregeld worden. Op deze manier ontzorgen wij jou volledig van de organisatie van de hapjes en drankjes. Wij kunnen door middel van ons eigen transport binnen 30 minuten op locatie zijn. Daarbij zal onze catering service in Bodegraven volledig op maat verzorgd worden. Hierbij vinden we het belangrijk om de wensen van de klant vooraf goed te bespreken.

Buffet bestellen in Bodegraven

Wil je een buffet bestellen in Bodegraven? Dat kan! Bij Aelsmeer Catering & events vinden we het belangrijk om te luisteren naar wat de klant precies wil. Daarom komen wij voorafgaand aan de bijzondere gelegenheid even kennismaken op locatie. Hierdoor hebben we een goed beeld van de intenties van de klant en kunnen we de buffetten volledig samenstellen op jullie smaakvoorkeuren.

Warm buffet

Wij zijn in staat om jouw gasten zowel warme als koude buffetten voor te schotelen. Bij een goed feestje of een gezellige gelegenheid, hoort natuurlijk goed eten. Daarom is het een goede uitkomst om bij Aelsmeer Catering & events een warm buffet te bestellen, zodat je zelf niet de hele ochtend, middag of avond in de keuken hoeft te staan.

 

 

Dessertbuffet

Bij een goed etentje hoort natuurlijk een lekker dessert. Wij verzorgen naast warme buffetten, ook koude dessertbuffetten die volledig kunnen worden samengesteld naar wens! Hierbij bieden we je een ruime keuze tussen verschillende dessertsoorten. Deze kunnen in de vorm van kleine hapjes of complete ijsbuffetten.

BBQ aan huis

Ook kunnen wij een BBQ aan huis verzorgen in Bodegraven. Hierbij wordt de barbecue aan huis met gasfles geleverd op locatie in Bodegraven. Je kan er hierbij voor kiezen om het barbecueën zelf te doen. Maar bij Aelsmeer Catering & events snappen wij heel goed dat je ook wilt genieten van alle gezelligheid met vrienden en familie. Hierdoor is het bij ons ook mogelijk dat wij het barbecueën op ons nemen. Dit zal dan gedaan worden door een specialist. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Bodegraven nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade