fbpx

Catering in Haarlem

Wij leveren bbq op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van de catering in Haarlem. Wanneer u uw barbecue ook wilt organiseren, verzorgen wij het probleemloos voor u. Je kan ervoor kiezen om zelf te gaan barbecueën, maar daardoor heb je minder tijd om een praatje te maken met je gasten. Je kan er ook voor kiezen om een professionele kok te laten barbecueën. Hierdoor kan jij optimaal van de gezelligheid genieten en hoef je je dus niet druk te maken over het eten. De kok zorgt er namelijk voor dat al het eten voor jouw gasten wordt bereid.

Tapas bestellen

Een tapasplank bestellen in Nieuw-Vennep? Bij Aelsmeer Catering & events doen wij er alles aan om van uw verjaardag, uitvaart, bruiloft of bedrijfsfeest een groot succes te maken. Dagelijks verzorgen wij een tapas catering voor klanten op locatie. We weten dus als geen ander hoe we dit aan moeten pakken. We verkopen bij Aelsmeer Catering & events niet alleen maar tapasplanken. Zo hebben we ook hapjes, barbecue caterings, buffetten, high tea’s, diners en dranken. U kunt deze direct bij ons bestellen.

Bbq catering Haarlem

Aelsmeer Catering & events kan een BBQ catering in Haarlem regelen voor elke gelegenheid. Van een bedrijfsfeest tot een familieaangelegenheid in huis: wij zorgen voor een complete BBQ catering! We kunnen door ons eigen transport op elk gewenst tijdstip de buffetten en gerechten vers op locatie brengen. Daarnaast ontzorgen wij jou van alle vervelende klusjes, zodat je optimaal kan genieten van de gezellige sfeer!

Bbq aan huis

Aelsmeer Catering & events kan ook een BBQ aan huis verzorgen. Wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden op locatie zijn. We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de bbq met gasfles geleverd wordt. Daarbij kunnen wij borden en bestek voor u verzorgen als u dit wenst! Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

Catering aan huis Haarlem

Daarnaast kunnen wij ook een catering aan huis verzorgen in Haarlem. Hierbij verzorgen we de cateringservice op maat. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Omdat Haarlem slechts 30 minuten rijden is vanaf onze locatie, kunnen wij door middel van ons eigen transport jou van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Haarlem voorzien!

Feest organiseren? Meer dan alleen catering

Naast catering verzorgen wij de aankleding, bediening en meubilair voor elk feest of evenement. Van de cateting van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade