fbpx

Catering in Hillegom

Catering Hillegom

Ben je op zoek naar een catering in Hillegom? Dan biedt Aelsmeer Catering & Events jou dé oplossing! Wij leveren complete buffetten op locatie voor jouw bijzondere gelegenheid. Bij de buffetten kan tevens een kok geregeld worden. Op deze manier ontzorgen wij jou volledig van het regelen van de hapjes en drankjes. Vaak is het organiseren van een speciale gelegenheid een groot obstakel. Daarom verzorgen wij volledige buffetten, gebaseerd op jouw smaak. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hierbij ontzorgen wij je volledig van de organisatie van het buffet.

Buffet bestellen in Hillegom

Voordat je een buffet besteld aan huis in Hillegom, willen we graag even kennismaken. Hierbij vinden we het belangrijk dat we jouw wensen hebben vastgesteld, zodat wij ons hierop kunnen aanpassen. De cateringservice en het buffet zullen namelijk volledig op maat verzorgd worden. Wij leveren door middel van ons eigen transport op locatie. Hierdoor kunnen wij het buffet binnen 20 minuten afleveren in Hillegom.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events bieden we je verschillende opties. Zo hebben we zowel warme als koude buffetten in ons assortiment. Hierbij kunnen we jouw gasten voorzien van een verschillende hapjes aan huis. Onze pakketten met warme buffetten aan huis kunnen altijd aangepast geworden wanneer jij bepaalde voorkeuren hebt.

 

Dessertbuffet

Bij een gezellige dag hoort uiteraard een lekker dessert. Wij kunnen een volledig dessertbuffet aan huis verzorgen. Deze kan helemaal samengesteld worden op basis van jouw smaakvoorkeuren! Onze dessertbuffetten kunnen o.a. verzorgd worden in de vorm van kleine hapjes of complete ijsbuffetten.

BBQ aan huis

Op zoek naar een BBQ aan huis? Wij leveren 7 dagen per week! Hierbij zal de barbecue met gasfles aan huis geleverd worden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de zorgen van het barbecueën weg te nemen. Klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek kunnen wij allemaal op ons nemen. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Hillegom nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade