fbpx

Catering in Lisse

Catering Lisse

Ben je op zoek naar een catering in Lisse? Dan biedt Aelsmeer Catering & Events jou dé oplossing! Wij leveren complete buffetten op locatie voor jouw bijzondere gelegenheid. Bij de buffetten kan tevens een kok geregeld worden. Vaak is het organiseren van een speciale gelegenheid een groot obstakel, maar op deze manier ontzorgen wij jou volledig van het regelen van de hapjes en drankjes. Daarnaast kunnen wij alle bijbehorende horecataken op ons nemen. Hierdoor kan jij optimaal van de gezelligheid genieten en hoef je je dus niet druk te maken over het eten. De kok zorgt er namelijk voor dat al het eten voor jouw gasten wordt bereid.

Buffet bestellen in Lisse

Voordat je een buffet gaat bestellen aan huis in Lisse, willen we graag even kennismaken. Hierbij vinden we het belangrijk dat we jouw wensen hebben vastgesteld, zodat wij ons hierop kunnen aanpassen. Bij Aelsmeer Catering & Events zijn wij hierin zeer flexibel. Onze prioriteit is om een buffet van kwaliteit te verzorgen op jouw evenement! Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 15 personen.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events bestaat ons assortiment uit verschillende bufetten. Vaak bestellen klanten een warm buffet bij ons voor hun evenement. Voordat je een warm buffet besteld bij ons, maken we graag even kennis op de locatie in Lisse. Hierdoor krijgen wij een beeld van de omgeving. Daarnaast kan je je wensen doorgeven, zodat wij ons warme buffet volledig kunnen samenstellen op basis van jouw smaakvoorkeuren.

 

Dessertbuffet

Na een goed diner, kom een goed dessert. Bij Aelsmeer Catering & Events kunnen we een dessertbuffet voorschotelen in allerlei soorten en maten. Dit kan jij geheel zelf bepalen. We hebben dessertbuffetten aan huis in de vorm van kleine hapjes of complete ijsbuffetten.

BBQ aan huis

Ben je op zoek naar een BBQ aan huis in Lisse? Bij Aelsmeer Catering & Events is dit mogelijk! Wij kunnen door middel van ons eigen transport binnen 30 minuten op locatie zijn. Hierdoor kunnen wij het gekoelde buffet, de barbecue aan huis en de gasfles leveren. Je kan de catering volledig naar wens samenstellen. Bestel de catering op maat of bekijk onze heerlijke barbecue buffetten aan huis!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Lisse nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade