Catering in Nieuwkoop

Catering in Nieuwkoop

Bij Catering Aelsmeer bieden we de complete verzorging van de catering aan huis in Nieuwkoop. Hierbij verzorgen we de cateringservice op maat. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Omdat Nieuwkoop slechts 15 minuten rijden is vanaf onze locatie, kunnen wij door middel van ons eigen transport jou van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Nieuwkoop voorzien!

Buffet bestellen in Nieuwkoop

Ben je op zoek naar een buffet voor uw speciale gelegenheid in Nieuwkoop? Wij kunnen onze buffetten volledig samenstellen op basis van jouw smaak! Daarnaast ontzorgen wij je volledig van de gehele buffetorganisatie. Dit is vaak een onderdeel die voor ergernis en irritatie zorgt. Daarom hoef je bij ons geen rekening te houden met boodschappen, lange voorbereidingen in de keuken en het afwassen. Als je dus een compleet buffet wilt bestellen in Nieuwkoop, ben je bij Catering Aelsmeer aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan buffetten die te bestellen zijn vanaf 10 personen.

Warm buffet

Bij Catering Aelsmeer bestaat ons assortiment uit zowel warme als koude buffetten. Bij een goed feestje of een gezellige gelegenheid hoort natuurlijk eten van hoge kwaliteit. Daarom is het een goede uitkomst om bij Catering Aelsmeer een warm buffet te bestellen. Daarbij hoef je zelf niet de hele ochtend, middag of avond in de keuken te staan.

Dessertbuffet

Wil je de maaltijd afsluiten met een lekker dessertbuffet? Dat kan! We kunnen hierbij variëren van complete ijsbuffetten tot kleine hapjes zoals bonbons, soesjes en kleine tompoezen. Daarbij kunnen we je ook van borden en bestek voorzien.

BBQ aan huis

Ben je van plan om een leuke BBQ te organiseren in Nieuwkoop voor vrienden of familie? Wij ontzorgen jou volledig van alle (vuile) klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek! We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de barbecue aan huis met gasfles in Nieuwkoop geleverd wordt. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Nieuwkoop nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade