fbpx

Catering in Nieuwkoop

Catering in Nieuwkoop

Bij Catering Aelsmeer bieden we de complete verzorging van de catering aan huis in Nieuwkoop. Hierbij verzorgen we de cateringservice volledig op maat. We bieden allerlei soorten gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner aan. Omdat Nieuwkoop slechts 15 minuten rijden is vanaf onze locatie, kunnen wij door middel van ons eigen transport jou binnen no-time van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Nieuwkoop voorzien!

Buffet bestellen in Nieuwkoop

Ben je op zoek naar een buffet voor uw speciale gelegenheid in Nieuwkoop? Wij kunnen onze buffetten volledig samenstellen op basis van jouw smaak! Daarnaast ontzorgen wij je volledig van de organisatie van het gehele buffet. Vaak is de organisatie van het buffet iets waar heel veel kostbare tijd in kan zitten. Bij een bestelling van een buffet bij Catering Aelsmeer hoef je bij geen rekening te houden met boodschappen, lange voorbereidingen in de keuken en het afwassen. Als je dus een compleet buffet wilt bestellen in Nieuwkoop, ben je bij Catering Aelsmeer aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan buffetten die te bestellen zijn vanaf 15 personen.

Warm buffet

Bij Catering Aelsmeer bestaat ons assortiment uit zowel warme als koude buffetten. Bij een goed feestje of een gezellige gelegenheid hoort natuurlijk lekker eten in de vorm van een warm buffet van hoge kwaliteit. Daarom is het een goede uitkomst om bij Catering Aelsmeer een warm buffet te bestellen. Op deze manier hoef je zelf niet de hele ochtend, middag of avond in de keuken te staan.

Dessertbuffet

Wil je het buffet afsluiten met een lekker dessertbuffet? Dat kan! We kunnen hierbij variëren van complete ijsbuffetten tot aan kaasplateaus. De desserts worden in glas geserveerd. Dit is een heerlijke zoete afsluiter van jouw buffet of barbecue. De dessertbuffetten zijn te bestellen vanaf 15 personen.

BBQ aan huis

Ben je van plan om een leuke BBQ te organiseren in Nieuwkoop voor vrienden of familie? Wij ontzorgen jou volledig van alle (vuile) klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek! We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de barbecue aan huis met gasfles in Nieuwkoop geleverd wordt. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Nieuwkoop nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade