fbpx

Catering in Rijsenhout

Catering in Rijsenhout

Ben je op zoek naar een catering in Rijsenhout? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Bij Aelsmeer Catering & Events verzorgen wij de catering aan huis volledig op maat. Hierdoor kan jij altijd jouw voorkeuren aangeven zodat wij ons hierop kunnen aanpassen. Daarbij zijn onze bezorgtijden altijd in overleg met de klant. Wij praten graag met u persoonlijk over de mogelijkheden betreft event catering. Naast de meest smaakvolle gerechten kunnen wij uw evenement namelijk ook voorzien van bediening en koks. Zo hoeft u zich helemaal nergens zorgen over te maken! Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 15 personen.

Buffet bestellen in Rijsenhout

Een buffet bestellen aan huis in Rijsenhout? Wij leveren complete buffetten op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij de verdere organisatie van de catering in Rijsenhout. Daarnaast ontzorgen wij je volledig van de gehele organisatie van het buffet. Wij leveren onze buffetten 7 dagen per week. Dus wij zijn ook voor jouw evenement in het weekend beschikbaar! We beschikken over een breed assortiment die te bestellen zijn vanaf 15 personen. We hebben buffetten voor allerlei soorten gelegenheden. Denk aan een high tea; sushi catering; complete buffetten; barbecues en lunches.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events bestaat ons assortiment uit verschillende buffetten. Vaak bestellen klanten een warm buffet bij ons voor hun evenement. Wij stellen het warme buffet volledig samen op basis van jouw smaakvoorkeuren. Neem snel contact met ons op om de opties te bekijken!

Dessertbuffet

Na een warm buffet aan huis van hoge kwaliteit hoort een dessertbuffet van hoge kwaliteit. Met ons dessertbuffet aan huis zal jouw evenement in Rijsenhout een groot succes worden. We hebben dessertbuffetten aan huis in de vorm van plateaus met heerlijke kazen, kleine hapjes of complete ijsbuffetten. Daarbij kunnen we het dessertbuffet ook volledig samenstellen op basis van jouw voorkeuren!

BBQ aan huis

Op zoek naar een BBQ aan huis in Rijsenhout? We kunnen door middel van ons eigen transport binnen 25 minuten op locatie zijn om de barbecue aan huis met de gasfles aan te leveren. Je kan het gehele jaar jouw barbecue naar wens samenstellen. Bestel de catering op maat of bekijk onze heerlijke barbecue buffetten aan huis!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Rijsenhout nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade