fbpx

Catering in Ter Aar

Catering in Ter Aar

Een feest geven en compleet ontzorgd worden? Dat is waar Aelsmeer Catering & Events voor staat. Wij leveren complete buffetten op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van de catering in Ter Aar. Daarbij kunnen we door middel van ons eigen transport binnen een half uur in Ter Aar zijn. Voor elke smaak zetten wij iets heerlijks op tafel. We kunnen jouw gelegenheid volledig verzorgen. Van de hapjes en drankjes tot tot de aankleding van de locatie. Onze cateringservice zal volledig op maat verzorgd worden.

Buffet bestellen in Ter Aar

Wilt u een buffet bestellen voor uw evenement in Ter Aar? Vaak is het organiseren van een speciale gelegenheid een groot obstakel. Daarom verzorgen wij volledige buffetten, volledig gebasseerd op jouw smaakvoorkeuren. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Denk aan een high tea; sushi catering; complete buffetten; barbecues en lunches. Wij zullen je van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Ter Aar voorzien. Onze bezorgtijden zijn daarbij altijd in overleg met de klant.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events verzorgen wij heerlijke warme buffetten. Bij een goed feestje of een gezellige gelegenheid, hoort natuurlijk een buffet van hoge kwaliteit. Daarom is het een goede uitkomst om bij Aelsmeer Catering & Events een warm buffet te bestellen, zodat je zelf niet de hele ochtend, middag of avond in de keuken hoeft te staan.

Dessertbuffet

Wil je de maaltijd afsluiten met een lekker dessertbuffet? Dat kan! Naast de warme buffetten, kan je ook koude dessertbuffetten bij ons bestellen. Deze kunnen verschillen van kaasplateaus tot aan ijsbuffetten. Hierbij bieden we je een ruime keuze.

BBQ aan huis

Ben je van plan om een leuke BBQ te organiseren voor vrienden of familie in Ter Aar? Wij nemen klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek helemaal van je over! We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de barbecue aan huis met gasfles geleverd wordt in Ter Aar. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Ter Aar nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade