fbpx

Catering in Wilnis

Catering in Wilnis

Vaak is het organiseren van een speciale gelegenheid een groot obstakel. Bij Aelsmeer Catering & Events begrijpen we dit als geen ander. Wij leveren complete buffetten op locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Bij de buffetten kan tevens een kok geregeld worden.

Op deze manier ontzorgen wij jou volledig van het regelen van de hapjes en drankjes, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Om dit te realiseren, vinden we het belangrijk om vooraf even kennis te maken op locatie. Hierdoor kan de klant alle wensen duidelijk maken, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Buffet bestellen in Wilnis

Wil je een buffet bestellen voor jouw evenement in Wilnis? Met passie en enthousiasme verzorgen wij volledige buffetten, samengesteld op basis van jouw smaakvoorkeuren. Wij leveren 7 dagen per week, je kan je gasten dus ook in het weekend trakteren op een heerlijk buffet van hoge kwaliteit. Het buffet zal een groot succes worden! Wanneer je een buffet wil bestellen in Wilnis, kunnen wij door middel van ons eigen transport, binnen 20 minuten op de afgesproken locatie zijn. We hebben een ruim assortiment aan buffetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een high tea; sushi catering; complete buffetten; barbecues en lunches.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events verzorgen wij verschillende soorten buffetten. We bieden namelijk uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hierdoor kunnen we jouw gasten voorzien van een warm buffet met verschillende hapjes aan huis in Wilnis. Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 15 personen.

 

 

Dessertbuffet

Bij een gezellige dag hoort uiteraard een lekker dessert. Wij kunnen een volledig dessertbuffet aan huis verzorgen. Onze dessertbuffetten kunnen o.a. verzorgd worden in de vorm van kleine hapjes, complete ijsbuffetten of een plateau met heerlijke kazen. Wij snappen het als geen ander wanneer je bepaalde voorkeuren hebt. Hierom kunnen wij de buffetten ook samenstellen op basis van jouw voorkeuren.

BBQ aan huis

Er gaat niets boven de smaak, de geur en de beleving van een gezellige barbecue met vrienden of familie. Onze BBQ catering in Wilnis valt geheel naar wens samen te stellen. Daarnaast kunnen wij klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek allemaal op ons nemen. Hierdoor heb jij geen zorgen, en kan je met een gerust hart genieten van de gezelligheid om je heen. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden van een BBQ aan huis in Wilnis!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Vinkeveen nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade