fbpx

Catering in Zwanenburg

Catering in Zwanenburg

Ben je op zoek naar een catering in Zwanenburg? Dan biedt Aelsmeer Catering & Events jou dé oplossing! Bij Aelsmeer Catering & Events leveren we complete buffetten op locatie voor alle soorten bijzondere gelegenheid. Bij de buffetten kan ook een kok geregeld worden. Hierdoor zijn wij in staat jou volledig te ontzorgen van het regelen van de hapjes en drankjes. Voor de meeste mensen is het organiseren van de hapjes en drankjes een groot obstakel. Daarom verzorgen wij complete buffetten, gebaseerd op jouw smaak. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner.

Buffet bestellen in Zwanenburg

Bij Aelsmeer Catering & Events hebben willen wij alles tot in de puntjes geregeld hebben. Daarom willen wij altijd graag even kennismaken voordat het evenement plaatsvindt. Hierbij vinden we het belangrijk dat we jouw wensen hebben vastgesteld, zodat wij ons hierop kunnen aanpassen. De cateringservice en het buffet zullen namelijk volledig op maat verzorgd worden. Wij leveren door middel van ons eigen transport op locatie. Hierdoor kunnen wij het buffet binnen 20 minuten afleveren in Zwanenburg.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events bieden we je verschillende opties. Zo hebben we zowel warme als koude buffetten in ons assortiment. Hierbij kunnen we jouw gasten voorzien van een verschillende hapjes aan huis. Denk aan een sushi catering; complete buffetten; barbecues en lunches. Onze pakketten met warme buffetten aan huis in Zwanenburg kunnen altijd aangepast geworden wanneer jij jouw voorkeuren ruim van tevoren doorgeeft.

Dessertbuffet

Bij een gezellig evenement hoort uiteraard een lekker dessert. Wij kunnen een volledig dessertbuffet aan huis in Zwanenburg verzorgen. Deze kan helemaal samengesteld worden op basis van jouw smaakvoorkeuren! Onze dessertbuffetten kunnen o.a. verzorgd worden in de vorm van kleine hapjes, complete ijsbuffetten of kaasplateaus. Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 15 personen.

BBQ aan huis

Op zoek naar een BBQ aan huis in Zwanenburg? Wij leveren 7 dagen per week! Hierbij zal de barbecue met gasfles aan huis geleverd worden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de zorgen van het barbecueën weg te nemen. Klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek kunnen wij allemaal op ons nemen. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Zwanenburg nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade