fbpx

Catering personeelsfeest

Personeelsfeesten kunnen enorm helpen bij het creëren van een positieve sfeer op de werkvloer tussen collega’s. Stimuleer daarom dus het groepsgevoel en laat je waardering zien door je medewerkers in het zonnetje te zetten! Bij Aelsmeer Catering & Events begrijpen wij dit proces als geen ander. Wij ondersteunen bedrijven bij het organiseren van personeelsfeesten. Hierbij kunnen wij uw personeel voorzien van heerlijke catering. Denk hierbij aan een foodmarket of een heerlijke BBQ van onze mini Oklahoma Smoker!

Organiseren van een personeelsfeest

Het organiseren van een personeelsfeest heeft nogal wat voeten in de aarde. Heel logisch dat u niet weet waar u moet beginnen. Aelsmeer Catering & Events is daarom de juiste partner voor het organiseren van een personeelsfeest. Wij nemen u bij de hand en laten deze pas los als het event achter de rug is. Dit houdt onder andere in dat wij eerst met u in gesprek gaan over de wensen en de mogelijkheden. Op basis hiervan maken wij een vrijblijvende offerte. Deze bespreken we tijdens een tweede gesprek. Zo krijgt het evenement steeds meer vorm en leven we toe naar SHOWTIME! Voorbeelden van catering tijdens uw personeelsfeest:

Personeelsfeest BBQ

Bent u op zoek naar een personeelsfeest in de vorm van een BBQ? Dan helpen wij u daar graag bij! Onze barbecue menu’s zijn compleet voorzien van het heerlijkste vlees, verse huisgemaakte salades en het lekkerste gebakken brood. De decoratie van de barbecue uitgifte mag natuurlijk niet ontbreken. Gasbarbecue, houtskoolbarbecue of smoker? Wij zorgen altijd voor een optimale beleving zodat u mooie herinneringen kunt maken met uw medewerkers. Slecht weer voorspeld? Ook voorzien wij in tenten van groot tot klein, met vloer en zonder vloer. Onze grote alu-hallen kunnen ook voorzien worden van verwarming en muziekinstallaties. Kortom, uw personeelsfeest organiseert u met een gerust hart samen met Aelsmeer Catering & Events!

personeelsFeest organiseren? Wij nemen u bij de hand

Heeft u vragen of advies nodig over uw personeelsfeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jubileum CateringJubileum Catering
Sweet TableSweet Table
Beurs cateringBeurs catering
Personeelsfeest CateringPersoneelsfeest Catering