fbpx

Catering personeelsfeest

Catering personeelsfeest

Personeelsfeesten kunnen enorm helpen bij het creëren van een positieve sfeer op de werkvloer tussen collega’s. Daarnaast hebben personeelsfeesten motiverende invloeden op de medewerkers. Een negatieve sfeer op de bedrijfsvloer zorgt vaak ook voor mindere bedrijfsresultaten. Stimuleer daarom dus het groepsgevoel en laat je waardering zien door je medewerkers in het zonnetje te zetten! Bij Catering Aelsmeer begrijpen wij dit proces als geen ander. Wij ondersteunen bedrijven bij het organiseren en geven van personeelsfeesten. Hierbij kunnen wij jouw personeel voorzien van heerlijke gerechten. Denk hierbij aan een high tea; sushi catering; complete buffetten; barbecues en lunches.

Organiseren van een personeelsfeest

Voordat we je helpen met het organiseren van jouw personeelsfeest, gaan we graag persoonlijk een gesprek met je aan zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. We kunnen bijvoorbeeld een personeelsfeest in de vorm van een barbecue organiseren, maar ook in de vorm van een high tea personeelsfeest. Daarnaast hebben we zowel warme als koude buffetten. Tevens kan er ook een DJ of een goochelaar geregeld worden zodat werknemers kunnen genieten van goede muziek of een aantal goede goocheltrucs. Omdat wij dus vele mogelijkheden hebben, is het voor ons belangrijk dat alle wensen en behoeftes goed in kaart zijn gebracht met elkaar. Op deze manier verzekeren wij dat jouw personeelsfeest een groot succes zal zijn!

 

Naast de smaakvolle gerechten kunnen we uw personeelsfeest ook voorzien van bediening en koks. Op deze manier ontzorgen we jullie van allerlei zaken als koken, afwassen en bediening. We nemen hierbij dus de vervelende taken uit jullie handen. Hierin maakt het ons niet uit of het een groot of een klein personeelsfeest moet worden. Wij staan altijd klaar om jou te ondersteunen bij het organiseren van het feest. Als je nog verdere vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen!

Personeelsfeest BBQ

Ben je op zoek naar een personeelsfeest in de vorm van een BBQ? Dan helpen wij jou daar graag bij! Wij zorgen voor de gerechten en de aankleding van het feest, zodat de gasten optimaal kunnen genieten van de sfeer en de muziek. Daarnaast kunnen wij bij slecht weer ook partytenten neerzetten op de locatie.

Feest organiseren? Meer dan alleen bruiloft catering

Naast bruiloft catering verzorgen wij de catering voor elk feest of evenement. Van de cateting van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade