0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg
Event Catering

Event catering

Event catering kunt u volledig uitbesteden aan Catering Aelsmeer. U wilt natuurlijk dat uw evenement tot in de puntjes goed geregeld is. Laat de catering van uw evenement daarom aan de specialist over. Catering Aelsmeer is een evenementen cateraar met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van event catering. Wij weten het u en uw gasten perfect naar wens te maken met heerlijke gerechten en goede service. Catering aelsmeer is de  evenementen cateraar voor allerlei gelegenheiden.

Mogelijkheden event catering

Van bruiloft tot vergadering; uw event catering is bij ons in goede handen. Bij Catering Aelsmeer kunnen wij uw gasten verwennen met verschillende gerechten. Denk aan een high tea; sushi catering; complete buffetten; barbecues en lunches. Enkele gelegenheden voor event catering: 

Wij praten graag met u persoonlijk over de mogelijkheden betreft event catering. Naast de meest smaakvolle gerechten kunnen wij uw evenement namelijk ook voorzien van bediening en koks. Zo hoeft u zich helemaal nergens zorgen over te maken!

Event cateringEvent catering van A tot Z

Uw evenement kunnen wij geheel compleet maken met een drankarrangement. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat uw gasten nooit dorst hebben met onze professionele bedienende medewerkers. Heeft u daarnaast ook nog hulp nodig bij de aankleding of wilt u graag servies huren? Catering Aelsmeer regelt het graag voor u! Uw event catering wordt van A tot Z geregeld. 
 

Evenementen cateraar voor elke gelegenheid

Zoals u leest gaat onze event catering verder dan goed eten, wij leveren een geheel complete service. Het maakt ons niet uit of het gaat om een groot of klein evenement. Voor elke gelegenheid zijn wij de evenementen cateraar die u zoekt! Wilt u meer weten over de opties van onze event catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Neem contact op

Anderen bekeken ook

Warme borrelhapjes Minimale afname van het totaal aantal borrelhapjes bedraagt 100 stuks totaal en 20 stuks van elk borrelhapje.   Japanse yakitori ...

Meer informatie
Saté buffet vanaf 10 personen   Warm Saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus (2 p.p.)  Japanse yakitori van kip met se...

Meer informatie
Pizza Bakery Vanuit een originele Italiaanse steenoven bakken de mobiele pizzabakkers de heerlijkste ovenverse pizza's. Houtgestookt, en dat proef je! ...

Meer informatie
BARBECUE AAN HUIS?
Beschikbaar vanaf 20 personen