0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg
Barbecue catering

Barbecue catering

Catering Aelsmeer regelt barbecue catering voor elke gelegenheid. Van een bedrijfsfeest tot een familie aangelegenheid: wij zorgen voor een complete barbecue catering! U heeft de keuze uit verschillende pakketten die u geheel naar wens kunt samenstellen. Zelfs de barbecue verzorgen we voor u! Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelen van het eten. Alles leveren wij gekoeld af en wij zorgen ervoor dat de bbq met gasfles geleverd wordt. Bovendien kunnen wij zelfs borden en bestek voor u verzorgen als u dit wenst!

Barbecue catering waar u maar wilt

Wilt u barbecue catering bij u thuis laten komen of wilt u barbecueën op een van onze catering locaties? Het is allemaal mogelijk bij Catering Aelsmeer! Wij leveren bbq op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van uw barbecue. Wanneer u uw barbecue ook wilt organiseren, verzorgen wij het probleemloos voor u. 

Zelf barbecueën of het laten doen

Wanneer u barbecue catering van Catering Aelsmeer bestelt heeft u de keuze om zelf te gaan barbecueën. Dat is natuurlijk heel leuk, maar u heeft op deze manier wel minder tijd om met uw gasten te praten. Om optimaal van de gezelligheid te genieten kunnen wij van Catering Aelsmeer ook voor een professionele kok zorgen. Deze kok zorgt ervoor dat het eten heerlijk voor u wordt bereid. Zo heeft u alle tijd om aan uw gasten te besteden. Zorgeloos barbecueën wordt mogelijk gemaakt door de complete barbecue catering van Catering Aelsmeer. Neem direct contact op en ontdek de mogelijkheden!