0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg
Barbecue catering

Barbecue catering Mijdrecht

Barbecue catering door Catering AeslmeerUitgebreide barbecue catering in Mijdrecht verzorgen we bij Catering Aelsmeer graag voor u. Het maakt niet uit wanneer u een barbecue houdt, wij regelen het voor u. Het hele jaar door! Wilt u zelf barbecue├źn of wilt een bbq verzorgd met kok? Het is allemaal mogelijk met bbq cateraar Catering Aelsmeer! Met onze liefde voor eten bent u verzekerd van de beste kwaliteit: van verse vlees en vis tot heerlijke salades en verse broden. U vindt het nergens beter!

Barbecue catering op maat in Mijdrecht

U kunt de barbecue catering geheel naar wens samenstellen. We hebben een ruime keuze, zodat u altijd een barbecue in Mijdrecht heeft die naar uw smaak is. Zo hebben we onder andere:

Bij Catering Aelsmeer verzorgen wij alles tot in de puntjes. Zo wordt het vlees in een gekoelde box geleverd zodat u geen ruimte in uw koelkast hoeft vrij te maken. Daarnaast kunnen we bij uw barbecue catering natuurlijk ook voor borden en bestek zorgen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar!

Catering Aelsmeer voor al uw evenementen

Wij leveren maatwerk, daarom is onze barbecue catering geschikt voor al uw feesten en evenementen. Of u nu een verzorgde bbq thuis wilt of een bbq verzorgd met kok op locatie: wij kunnen het voor u regelen! Ook in Mijdrecht kunnen wij uw barbecue catering compleet en op maat verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor barbecue verzorging bij Catering Aelsmeer? Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag!

Neem contact op