0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Bbq bestellen

Wilt u een bbq bestellen, zodat u zorgeloos een barbecue kunt organiseren? Voor wat voor evenement het ook is, bij Catering Aelsmeer bent u aan het juiste adres! Een barbecue bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Wij zorgen voor verse producten en een barbecue met gasfles zodat u heerlijk kunt barbecue├źn. Wij hebben verschillende pakketten die u geheel naar wens kunt samenstellen. Op deze manier heeft u de perfecte barbecue voor u en uw gasten!

BBQ bestellen op locatie

Of u nu een bbq wilt bestellen voor thuis, bij uw kantoor of voor op een van onze catering locaties: wij leveren het voor u af! Wij kunnen een complete barbecue voor u afleveren op een groot aantal plaatsen, zodat u niet beperkt bent met het organiseren van uw evenement. Wij leveren 7 dagen per week, zodat de producten altijd vers zijn. We zorgen dat ze gekoeld geleverd worden, zodat u zich helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Desgewenst kunnen wij ook zorgen voor borden en bestek.

BBQ bestellen met of zonder kok

Bij Catering Aelsmeer kunt u gewoon een bbq bestellen. Dan kunt u zelf het eten bereiden. Hoewel er natuurlijk niets gaat boven zelf barbecue├źn, heeft u hierdoor wel minder tijd om met uw gasten te praten. Wilt u niets missen van de gezelligheid! Catering Aelsmeer kan voor een kok bij uw barbecue zorgen. De kok zorgt dat hij op tijd aanwezig is om alles op te zetten en bereidt vervolgens de heerlijkste gerechten op de barbecue. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!