0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Bbq bestellen Amstelveen

barbecue bestellen bij catering aelsmeerWilt u een bbq bestellen voor uw evenement in Amstelveen? Met passie voor eten en enthousiasme verzorgt Catering Aelsmeer een volledige barbecue op maat. Van een verzorgde bbq thuis tot een bbq verzorgd met kok: uw evenement wordt gegarandeerd een succes met onze A tot Z bbq! Voor elke gelegenheid en op elke locatie regelen wij een overheerlijke barbecue!

Bbq bestellen online of persoonlijk?

Bij Catering Aelsmeer kunt u een professionele bbq bestellen in Amstelveen. Of u nu zelf achter de barbecue wilt staan of liever heeft dat een van onze koks alles voor u bereidt: een verzorgde bbq thuis of op locatie van Catering Aelsmeer maakt uw barbecue gegarandeerd succesvol. Wij leveren een barbecue all inclusive. Dat houdt in dat u kunt rekenen op:

  • Een gasbarbecue met gasfles;
  • Vlees en/of visgerechten naar keuze;
  • Vegetarische opties;
  • Verse salades en sauzen;
  • Heerlijke broden.

U vindt de verschillende menu’s online voor een duidelijk overzicht. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken en bestellen. Heeft u nog vragen of wilt u liever persoonlijk contact? Ook dat is bij ons geen probleem! Wij helpen u graag aan een perfecte barbecue die u en uw gasten nooit zullen vergeten!

Professionele bbq bestellen in Amstelveen

Een bbq bestellen is bij Catering Aelsmeer heel simpel en snel via de website. Wanneer u een barbecue bestelt bij ons heeft u geen onverwachte kosten achteraf. Wij leveren 7 dagen per week, zodat u altijd verse vlees of vis heeft. Heeft u nog vragen voor u een bbq gaat bestellen voor uw evenement in Amstelveen? Wij zijn u graag van dienst. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan!

Neem contact op