0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg
Buffet bestellen

Buffetten

Voor heerlijke buffetten, bereid met passie en enthousiasme, bent u bij Catering Aelsmeer aan het juiste adres! Wij hebben verschillende buffetten waar u uit kunt kiezen. Dankzij de gevarieerde gerechten in elk buffet is er voor iedereen wel wat lekkers om te eten. Voor welke gelegenheid het ook is, wij zorgen ervoor dat u warm eten heeft. Onze gerechten leveren we warm af met warmhoud-apparatuur en opschepbestek. Zo staat er een complete maaltijd klaar voor uw gasten om van te genieten.

Heerlijke buffetten op elke locatie

Wij kunnen onze buffetten op elke dag van de week bezorgen. Hierdoor heeft u altijd verse gerechten waar u zorgeloos van kunt genieten. Daarbij kunnen wij in een groot gebied op locatie leveren, zodat u niet beperkt bent met het organiseren van uw evenement. Wilt u het buffet ook aanvullen met een heerlijk dessert of kaasplateau? U hoeft niet verder te zoeken! Catering Aelsmeer kan naast een buffet ook de lekkerste toetjes of kazen voor uw evenement of feest verzorgen.

Nergens meer omkijken naar hebben?

Het voordeel van onze buffetten is dat uw gasten zelf op kunnen scheppen. Zodat u niet hoeft op te letten of iedereen al iets te eten heeft. Wilt u daarnaast ook geen omkijken meer hebben naar de dranken? Catering Aelsmeer kan ook bedienende medewerkers regelen wanneer u een drankenarrangement afneemt. Hierdoor heeft u nergens meer omkijken naar en kunt u genieten van uw feest! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op; wij adviseren u graag!

Luxe buffetten van Catering Aelsmeer