0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg
Buffet bestellen

Buffetten Haarlem

Uitgebreide en heerlijke buffetten in Haarlem bestelt u bij Catering Aelsmeer. Met passie voor eten en enthousiasme verzorgen wij een volledig buffet van uw keuze. Onze buffetten zijn voor elke gelegenheid geschikt. Door de gevarieerde gerechten hebben wij voor iedereen wel iets heerlijks te eten. Verras de gasten op uw jubileum, bruiloft of feest met een heerlijk buffet en natuurlijk lekkere desserts.

 Buffetten Catering Aelsmeer        Tapas buffet madrid catering aelsmeer       Italiaans Buffet Catering Aelsmeer
           Alle ​​​​​buffetten                                     Tapasbuffet Madrid                        Italiaanse Buffet 

Wij leveren buffetten aan huis in Haarlem

Bij Catering Aelsmeer kunt u een uitgebreid buffet bestellen. We bieden verschillende buffetten aan met een verscheidenheid aan gerechten. Zo hebben we in de winter een heerlijk stamppotbuffet! Van jong tot oud; iedereen kan van onze gerechten genieten. Wij leveren elk buffet warm af, inclusief warmhoud apparatuur, servetten en opschepbestek. Wij kunnen onder andere zorgen voor:

  • Dranken;
  • Bediening;
  • Een walking dinner;
  • Een lopend buffet thuis;
  • Heerlijke desserts.

 Alles is mogelijk bij Catering Aelsmeer! Wij leveren onze buffetten 7 dagen per week op elke locatie, dus ook in Haarlem. Zorg voor een feest waar uw gasten nog lang over zullen napraten met onze heerlijke buffetten!

Buffetten op locatie

Catering Aelsmeer zorgt voor de lekkerste gerechten op elke locatie. Een buffet bestellen voor thuis is bij ons geen enkel probleem, maar ook voor een bruiloft op locatie kunnen wij een buffet naar wens regelen! Geeft u een feest in Haarlem of organiseert u een evenement in een andere plaats? De mogelijkheden zijn enorm. Vraag vrijblijvend een offerte aan; wij zorgen voor de ideale oplossing!

 

Neem contact op

 

Buffetten catering in Aelsmeer, Hoofddorp, Schiphol en omgeving

Catering Aelsmeer levert catering op veel verschillende locaties.