0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Cateraar

Professionele cateraar Catering Aelsmeer is al sinds 2006 dé partner voor al uw feesten en evenementen. Al onze medewerkers delen dezelfde passie voor eten en dat proeft u in al onze gerechten. Geen enkele opdracht is ons te gek: voor uw feest, verjaardag, huwelijk, borrel of andere gelegenheid verzorgen wij de complete catering. Wij zijn uw cateraar voor elke gelegenheid!

De cateraar voor elke smaak en gelegenheid

Catering Aelsmeer is dé cateraar voor elke smaak. Van typisch Nederlandse gerechten zoals stamppot, tot Sushi en gerechten met een Mediterraans tintje. Wij maken het allemaal met zorg en passie voor u klaar. Wanneer u de catering door ons laat verzorgen heeft u geen omkijken meer naar het eten. Voor warme gerechten zorgen we voor warmhoud apparatuur en koude etenswaar vervoeren en leveren we gekoeld. Zo zorgen we er altijd voor dat u heerlijk eten heeft voor elke gelegenheid. Van een kerstfeestje of barbecue tot een huwelijk: wij staan voor u klaar.

De cateraar van A tot Z

Wij kunnen als cateraar het eten en drinken voor uw evenement voor onze rekening nemen. Maar wist u dat wij nog meer doen? Wij zijn een complete cateraar die ook voor de aankleding en bediening van uw feest kunnen zorgen! Misschien wilt u een groot feest geven, maar heeft u nog geen geschikte locatie gevonden? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Door onze samenwerking met een aantal prachtige locaties kunnen wij u aan een geschikte locatie voor uw feest helpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Catering Aelsmeer uw Cateraar