0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Catering bedrijf

Bent u op zoek naar een catering bedrijf dat de volledige catering van uw feest of evenement voor zijn rekening kan nemen? Zoek dan niet verder! Catering Aelsmeer is een professioneel catering bedrijf dat voor complete catering zorgt. Wat uw wensen ook zijn: wij verzorgen het! Al onze gerechten of hapjes worden met zorg en passie gemaakt en dat is te proeven. Daarbij maakt het ons niet uit of het om salades en borrelhapjes gaat of over gehele buffetten. Wij zorgen dat elk gerecht en elk hapje een heerlijke belevenis is voor uw gasten.

Catering bedrijf voor elke gelegenheid

Wij verzorgen de catering voor evenementen en feesten, of deze nu door een bedrijf of particulier georganiseerd worden. Wij staan voor iedereen klaar bij elke gelegenheid. Van borrels tot bruiloften, maar ook bij een kerstfeest. Bent u nog op zoek naar een locatie voor uw evenement? Catering Aelsmeer werkt samen met een aantal prachtige locaties, zodat u op een schitterende locatie kunt genieten van uw feest. Daarnaast kan ons catering bedrijf ook professionele bediening en koks regelen. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u samen met uw gasten genieten.

Complete catering van Catering Aelsmeer

Ons catering bedrijf zet zich met hart en ziel in om de complete catering voor uw evenement te verzorgen. Naast het eten zorgen we ook voor warmhoud apparatuur en opschepbestek. Het eten is altijd vers voor u bereid, omdat wij elke dag van de week bezorgen. Wilt u de catering voor uw feest, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement laten verzorgen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Catering bedrijf Catering Aelsmeer