0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Catering bedrijf Schiphol

catering bedrijf in uw omgeving - Catering AelsmeerEen catering bedrijf voor uw feest in Schiphol nodig? Catering Aelsmeer is het juist catering bedrijf voor u! Met passie voor eten en enthousiasme verzorgen wij de catering voor al uw feesten, verjaardagen, borrels of bruiloften. Doordat onze catering met liefde en zorg wordt bereid, heeft u altijd de lekkerste gerechten voor elke gelegenheid. Met onze complete service zorgen we ervoor dat warme gerechten ook warm blijven. Bovendien hebben we de mogelijkheid om u helemaal te ontzorgen!

Het lekkerste eten bestellen?

Bij catering bedrijf Catering Aelsmeer kunt u heel veel verschillende soorten eten bestellen. Door de grote variatie aan gerechten is er voor ieder wat wils. Laat uw gasten genieten van:

  • Een heerlijke barbecue;
  • Een gezellige high tea;
  • De lekkerste buffetten;
  • Verrassende desserts.

Heeft u geen zin om de hele tijd bezig te zijn met het bijvullen van drankjes? Catering Aelsmeer verzorgt zowel bediening als koks op locatie! Zo kunt u tijd besteden aan uw gasten en genieten van de gezelligheid. Wij zorgen er voor dat uw evenement een groot succes wordt!

Meer dan alleen een catering bedrijf nabij Schiphol

Catering Aelsmeer is meer dan een catering bedrijf. Wij verhuren namelijk ook alle benodigdheden voor uw verjaardagsfeest, bruiloft of ander evenement. Wij verzorgen dan de catering, de aankleding, muziekapparatuur en meer! Zo kunt u gerust de organisatie van uw evenement aan ons overlaten. Benieuwd wat ons catering bedrijf voor uw feest in Schiphol kan betekenen? Wij denken graag met u mee over de juiste oplossingen. Neem daarom snel contact met ons op!

Neem contact op