0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Catering bestellen

Uitstekende catering bestellen doet u bij Catering Aelsmeer! Wij hebben een echte passie voor eten. Elk gerecht bereiden wij dan ook met de grootste zorg en liefde. En dat is te proeven! Al onze gerechten zijn even heerlijk, tot aan de laatste hap. Tevreden klanten en gasten, dat is waar wij voor gaan. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u catering wilt bestellen: alles is mogelijk bij ons. Van bruiloften tot barbecues en lunches. Wij verzorgen het allemaal voor u.

Catering bestellen bij Catering Aelsmeer

Zorgeloos catering bestellen voor uw feest, verjaardag of ander evenement? Geen probleem bij Catering Aelsmeer. Wij leveren alle dagen van de week, zodat u gegarandeerd verse catering ontvangt. Daarnaast zorgen wij voor warmhoud apparatuur en gekoeld transport wanneer nodig. Wilt u eten, drinken en bediening uit handen geven? Wij zijn de juiste partner. Wanneer u catering bestelt bij ons kunt u aangeven dat u hier bediening bij wilt. Of misschien wilt u graag dat het eten voor het oog van uw gasten bereid wordt. Ook dit is bij ons mogelijk!

Uw catering online bestellen

Van een high tea tot aan de lekkerste desserts; bij Catering Aelsmeer kunt u catering naar keuze bestellen. Op onze website vindt u vele mogelijkheden voor catering. Ontdek de lekkerste gerechten en maak uw keuze! U kunt gemakkelijk uw bestelling online samenstellen en afronden. Weet u niet precies wat u wilt? Wij staan voor u klaar met informatie en advies. Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag!

Catering Bestellen bij Catering Aelsmeer