0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Catering bruiloft Haarlem

Catering op uw bruiloft door Catering AelsmeerCatering voor uw bruiloft in Haarlem nodig? Met passie voor eten en enthousiasme verzorgt Catering Aelsmeer catering op maat voor uw bruiloft. Door uw bruiloft door ons te laten cateren wordt uw huwelijksdag nóg onvergetelijker. U en uw gasten zullen genieten van elke hap! Catering Aelsmeer levert catering voor uw bruiloft op elke gewenste locatie. Kiest u voor een van de officiële trouwlocaties waar wij een samenwerking mee hebben? Of heeft u een eigen locatie? Het is allemaal geen enkel probleem!

Totaal plaatje voor uw trouwdag

Uw ervaring vinden wij enorm belangrijk. Daarin gaan wij verder dan catering alleen. Wij kunnen, naast de catering van uw bruiloft, ook de rest van uw huwelijk verzorgen. Wij regelen de bruiloft in Haarlem van A tot Z en houden hierbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen. Wij regelen in dat geval onder andere:

  • Meubilair;
  • Garderobe;
  • Muziek- en geluidsapparatuur;
  • Decoratie.

Bovendien is ook bediening voor de catering op uw bruiloft mogelijk. Daarnaast kunnen wij ook drank arrangementen verzorgen op uw trouwdag. Zo maken we de ervaring helemaal compleet en heeft u de dag van uw leven, zonder alle organisatorische zorgen!

Verrassende catering voor uw bruiloft in Haarlem

Wij kunnen alle catering voor uw bruiloft in Haarlem regelen. Zo kunt u kiezen voor een buffet, maar denk ook eens aan een bbq bruiloft! Ook kunnen wij een hippe hapjes bruiloft verzorgen met originele hapjes voor jullie bruiloft. Er zijn verschillende verrassende mogelijkheden voor uw bruiloft die wij graag voor u verzorgen! Maak daarom vrijblijvend een afspraak; dan kunnen we uw wensen met u bespreken.

Neem contact op