0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Catering op locatie Amsterdam

Catering op locatie door Catering AelsmeerVoor catering op locatie voor uw evenement in Amsterdam kunt u bij Catering Aelsmeer terecht. Wij maken uw evenement, feest of borrel compleet met ons lekkere eten. Of u nu een bbq op locatie geeft of hapjes op locatie wilt serveren maakt niet uit. Wij verzorgen alles met liefde voor uw feest, borrel of evenement.

Mogelijkheden voor catering op locatie?

Bij Catering Aelsmeer kunnen we allerlei gerechten op professionele wijze bereiden voor uw catering op locatie. Zo regelen wij onder andere:

Het is allemaal geen probleem voor Catering Aelsmeer. Wij bezorgen zeven dagen in de week op locatie. Zo bent u verzekerd van verse catering op locatie in Amsterdam!

Catering op locatie: ook in Amsterdam!

Wij kunnen catering op elke gewenste locatie verzorgen, maar daar stoppen wij niet. Catering op locatie verzorgen wij tot in de puntjes: hapjes en drankjes, maar ook bediening en zelfs de aankleding van uw feest of jubileum in Amsterdam kunnen wij op ons nemen. Bovendien is ook uw bruiloft bij ons in goede handen! Zo denken wij graag mee over catering op maat en hebben we samenwerkingen met prachtige locaties voor uw bruiloft.

Uw tevredenheid is onze drive

Catering Aelsmeer verzorgt op professionele wijze al uw catering. Bovendien nemen wij ook graag de organisatie en bediening voor uw evenement, borrel of feest op ons. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u gewoon genieten van de gezelligheid. Wij verzorgen graag uw catering op locatie, ook in Amsterdam. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Neem contact op